Vidal i Barsa, dokle se stiglo?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 03.08.2018.
15:09
Izvor: Sportske.net

Katalonci ne čekaju, odmah završavaju posao i uzimaju igrača ispred nosa drugim klubovima.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Scenario se ponavlja? Samo ovoga puta nisu u pitanju Roma i Malkom, nego Inter i Vidal?

Barselona ne čeka puno, ona odmah deluje i nema tu odugovlačenja. Naime, svi su čekali zvaničnu potvrdu i da vide Vidala u plavo-crnom dresu, ali Barselona je ponovo otela Italijanima igrača.

Dok su se "Neroazuri" premišljali i dogovarali sa Bajernom, klub sa "Nou Kampa" je za par sati završio posao.

Sinoć smo preneli da je jedan poziv sve promenio i preusmerio Čileanca u špansku ligu.

Barseloni je bio potreban neko ko će da zameni Paulinja, a doveli su fantastičnog igrača, koji je spreman da "pogine" na terenu, pravog "ratnika". Vidal je bio otpisan od strane nemačkog tima jer Niko Kovač želi da podmladi tim, a šansu će dobiti Gorecka.Predstavljanje ovog fudbalera bi trebalo da bude danas, kako su javili pojedini mediji.

Arturo Vidal

Brojni uticajni novinari su ekspresno preneli ovu vest, a jedino se ne slažu oko obeštećenja koje će Barselona platiti Bajernu. Španski izvori kažu oko 20 miliona evra, dok nemački govore 28 miliona evra, ali informacija oko koje se svi slažu je da će zvanična promocija uslediti u naredna 24 sata.

Podsećanja radi, katalonski klub je u ovom prelaznom roku doveo Lenglea, Artura i Malkoma, dok je klub napustio Lukas Dinj, a verovatno će to učiniti i Mina, Alkaser i Silesen.

Valverde i Abidal su izgleda uradili odličan posao u ovom prelaznom roku, a bilo je teško naći zamene za Inijestu i Paulinja.

Inter će se sada verovatno u potpunosti okrenuti Luki Modriću, ako je on uopšte dostupan na tržištu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefoon
Friday, 03.08.2018
18:17

Koj li ce im djavo Vidal, bio je dobar igrac, sad ima triesjednu

avatar
NikkiCFC
Friday, 03.08.2018
16:36

Barsa sad sa ovim pojacanjima opet ima najjaci tim, steta sto ce Mesi da uzme sve zasluge.

avatar
Steffi Gay
Friday, 03.08.2018
23:33

Najjaci tim? Nisu ni u top 5

avatar
Robert Bob Paisley
Friday, 03.08.2018
16:21

Evo novog Arde Turana u Barsi. Odavno je njegovo vreme proslo. Inace poznat kao veoma temperamentan igrac sto moze lose da se odrazi na svlacionicu. Uzgred ima i problema sa kolenom. Da je toliko dobar Bajern ga nikada ne bi prodao.

avatar
The_Matrix
Friday, 03.08.2018
15:47

Nigde veze. Vidal je bio samo opcija, nije bilo cak ni zvanicne ponude. Jedan od problema u startu je bio sto njemu na kraju sezone istice ugovor i nije mogao na pozajmici. Ausilio je lepo rekao da je Vidal samo jedno od imena koje se prate i nista vise. Naingolan je isti tip igraca i nema potrebe dovoditi dvojicu takvih. Takodje vise je nego ocigledno da vec drugu sezonu ne deluje kao ozbiljan igrac i pojacanje. U Bajernu koji dominira Bundes ligom nije napravio razliku ili doneo neki kvalitet

avatar
INTERnacionalist
Friday, 03.08.2018
15:27

..necemo uporedjivat otimacinu Malkolma i Vidala,vidal je imao dogovor sa Interom al ne i Inter sa Bajernom,niti je najavljen da stize danas sjutra..