Vezista Votforda se nabacuje "tobdžijama"

Autor: Boban Filipović
utorak 20.02.2018.
21:10
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fubalera 'stršljenova' ove sezone ne krije da bi voleo da sarađuje sa Arsenom Vengerom.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Iako igra centralnog veznog postigao je već sedam golova ove sezone u Premijer ligi za Votford, što je u ovo vreme više nego dovoljan razlog da se dovodi u vezu za većim klubovima.

Reč je, naravno, o Abdulaju Dukureu, koji je gostujući u jednoj tv emisiji, otkrio da su njegovog agenta kontaktirali Arsenal, Totenhem i Liverpul.

Na pitanje koji bi od ova tri kluba izabrao, on je odgovorio kao iz topa - "Arsenal!", a onda objasnio i zbog čega.

"Smatram da bih pod Arsenom Vengerom imao najviše prostora za napredak. Izuzetno ga cenim, a bilo bi mi lakše u komunikaciji jer je on Francuz."
rekao je Dukure.

Dukure ima 25 godina, rođen je u okolini Pariza u braku emigranata iz Malija. Pitomac je Renove akademije, Votford ga je doveo kao standardnog prvotimca ovog francuskog kluba 2015. godine i u prvoj sezoni prosledio na kaljenje u Granadu.

Prošle sezone ovaj 'box to box' vezista nije bio baš standardan, budući da je upisao 20 nastupa u Premijer ligi, dok je ove neizostavan član startne postave 'stršljenova'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 22.02.2018
08:21

1.Francuz je 2.Povoljna cena za transfer 3.igra mnogo bolje od Dzake 4.cak je i rekao da zeli u Arsenal Znaci, velika je sansa da ga Venger otkupi.

avatar
Tuesday, 20.02.2018
23:54
avatar
Gunner For Life
Tuesday, 20.02.2018
22:35

Po meni bilo bi dobro pojacanje za Arsenal,dobar je i u napadu i u odbrani,a i nije puno skup,Francuz je sto znaci da ovo lici na Vengerovog igraca