Vezista otpisao Klopa!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 07.05.2018.
20:54
Izvor: Sportske.net

Jedan od igrača koji se dovodio u vezu sa Liverpulom je rešio da ne menja sredinu.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Pretpostavlja se da bi Liverpul, uprkos za sada uspešnoj sezoni, mogao ovog leta da bude veoma aktivan na transfer tržištu, jedan od razloga je i to što nisu potrošili novac koji su zaradili prodajom Kutinja.

Drugi je, jasno, to što je klupa najveći problem "Redsa" ove sezone, što se pokazalo i u poslednjih par kola Premijer lige, kada četa Jirgena Klopa nije blistala (VBA 2:2, Stouk 0:0, Čelsi 0:1).

Na "Enfild" izvesno stiže i vezista Lajpciga Nabi Keita, čiji transfer je dogovoren još minulog leta, ali će ekipu, po svemu sudeći, napustiti Emre Džan, pa su "Redsi" bacili oko na još jednog centralnog vezistu.

U pitanju je fudbaler Vulverhemptona Ruben Neveš, mladi Portugalac koji je blistao ove sezone u redoima "Vukova", koji su se domogli i plasmana u Premijer ligu, tako što su osvojili Čempionšip u dominantnom maniru.

Portugalac, koji je iznenadio sve kada je minulog leta prešao u Vulvse, odigrao je važnu rolu u ovoj veoma uspešnoj sezoni ekipe sa "Molinua", našao se na radaru brojnih klubova, ali je u engleskim medijima najčešće pominjan Liverpul.

Ipak, bivši igrač Porta je nakon proslave povodom osvajanja titule i plasmana u PL izjavio da nema nameru da menja sredinu ovog leta.

"Došao sam ovde da pomognem klubu klub je pomogao i meni. Mislim da smo ostvarili sve individualne i zajedničke ciljeve. Normalno je da veliki klubovi prate naš rad.

Ali ja želim da ostanem u Vulverhemptonu i želim da iskoristim priliku da igram u Premijer ligi u ovom fantastičnom klubu
", izjavio je Ruben Neveš.

Dakle, Liverpul će morati da nastavi potragu za centralnim veznim fudbalerom, a što se tiče pojačanja na ostalim pozicijama, sve se više šuška o fudbaleru iz Francuske, koji bi mogao da poboljša kako kreativnost , tako i ofanzivu ekipe, više o tome OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Monday, 07.05.2018
22:03

Dobar dečko...šalje pare kevi

avatar
Dača
Monday, 07.05.2018
22:03

Moram da priznam da je dečko pametno postupio kad je prešao u Vulvse. Dobio je minutažu, ustalio se u prvom timu, privikao na engleski fudbal i sad može samo da napreduje. Neki naši 'talenti' se odmah zalete u Liverpul, Čelsi, Junajted i onda idu sa jedne pozajmice na drugu, iz jedne države u drugu, odigraju 3 pa na klupi odsede 20 mečeva. Na kraju se vrate u 'majčicu Srbiju' na reanimaciju, po sistemu - spasavaj što se može spasti.

avatar
alllex21
Tuesday, 08.05.2018
17:25

Da, odlicne odluke donosi, retkost u danasnjem fudbalu... Sa Vulfsima ce se sledece sezone prilagoditi i na igru u premijer ligi, a nakon toga, ako nastavi ovako da se razvija, ce najverovatnije biti apsolutno spreman za transfer u veci klub gde ce moci odmah da igra ozbiljniju ulogu

avatar
Mino Rajola
Monday, 07.05.2018
21:27

Nije mi žao. Ima i boljih. Nisam video da je neka pomama za njim. Ali ruku na srce, pojma nemam kakav je. Ako je ono sa Fekirom istina, dovedite nam reprezentaciju sveta da je satremo! ;-D

avatar
Red blood
Monday, 07.05.2018
22:25

Na Liverpul Echo kazu da je to novinska patka

avatar
Luka Modric
Tuesday, 08.05.2018
09:45

26 igrate protiv takve pa ce te izgubit :)

avatar
Mino Rajola
Monday, 07.05.2018
23:29

Možda skreću pažnju, jer da Klop kaže da će da uzme nekog iz mačve, odmah se zatrče Gvardiola, Murinjo i Abramovic.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 07.05.2018
21:15

Maks Mejer? Zar se nije dovodio u vezu sa Liverpulom?

avatar
_mladen_
Monday, 07.05.2018
20:57

Posteno sa njegove strane.

avatar
Mino Rajola
Monday, 07.05.2018
21:28

Niko nije pošten ko ne želi u Liverpul:-D

avatar
Mino Rajola
Monday, 07.05.2018
23:34

Ja nešto ne verujem da je u pitanju poštovsnje kluba. Ako smo ga i tražili, mora da nije dobio finansijske uslove bolje ili znatno bolje od onih koje ima ili će sad dobiti u Vulvsima. A kod Klopare nikom nije zagrantovano mesto. A "gigen presing" je jako zeznut i zahtevan:-D Ako smo ga uopšte i tražili. ps. A vidi gomilu minusa kod mene od likova, hahahaha!

avatar
_mladen_
Monday, 07.05.2018
23:06

Haha a dobro, neka decka kad ovako razmislja, lepo je videti da neko zeli da postuje klub. Ima vremena da igra za neki bolji klub.