Vezista napušta Milan, jedan klub nadjačao konkurenciju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.05.2020.
16:56
Izvor: Sportske.net

Sada su oni glavni favorit za njegov potpis.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Stigao je Lukaš Paketa u Milan u januaru prošle godine iz Flamenga, na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora kluba Leonarda.

Plaćen je Flamengu 38 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja na "San Siru" i sada uprava "Rosonera" gleda kako da ga unovči.

Pisali smo da je Leonardo sada spreman da ga preseli u Pariz, kako se vratio na mesto sportskog direktora Pari sen Žermena, postojala je i opcija sa Benfikom, gde bi razmenili veziste, put Milana bi krenuo Florentino Luis, a sada je navodno Fiorentina glavni favorit za njegov potpis.

Roko Komiso je obećao da će Fiorentinu vratiti u sam vrh italijanskog fudbala, spreman je da uloži novac, to je već i dokazao, sada želi i Paketu na "Artemio Frankiju".

Ipak, jasno je da zbog krize neće moći odmah da plati Paketu "Rosonerima", ideja je da Brazilac stigne u Firencu na dvogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom za 30 miliona evra.

Ipak, jasno je da Milan neće želeti da čeka dve sezone za isplatu, ali bi mogli da pristanu na jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom, pa se čini da su dve strane blizu dogovora.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke