Vezista napušta Čelsi, stiže kod srpskog reprezentativca?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 29.07.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net

Luka Milivojević bi mogao da dobije novog saigrača.

EPA-EFE/DIMITRIS LEGAKIS
EPA-EFE/DIMITRIS LEGAKIS

Povezane vesti

Čelsi nema mnogo vremena da ostvari sve želje u ovom prelaznom roku.

Kasno su postavili novog menadžera, a sada žure kako bi Sariju uklopili tim po njegovom ukusu.

Izgleda da su uspeli da zadrže Azara, kreću u napad po Ruganija, a mnogi vezni igrači se povezuju sa klubom sa "Stamford Bridža". Žoržinjo je prvi potpisao i već je pokazao da će biti veliko pojačanje, a ukoliko stigne još jedan igrač na sredini terena, jasno je da će neki igrači morati da napuste klub.

Prvi na izlaznim vratima je Deni Drinkvoter.

Celsi Morata Drinkvoter Vilijan

Dvadesetosmogodišnji igrač je stigao u Čelsi prošlog leta, i to za čak 35 miliona funti. Nije opravdao uložen novac, a na terenu praktično da nije ni bio.

Samo 12 utakmica za celu sezonu, malo je to, pa je i logično što želi da napusti klub.

Pominju se brojni klubovi iz Premijer lige, a najveću zainteresovanost su pokazali Vest Hem, Kristal Palas i Sautempton. Čelsi želi da proda ovog igrača, ali moguće je i da će pristati na pozajmicu.

Pored Drinkvotera, nije jasna ni sudbina Bakajoka, kao ni Seska Fabregasa. Kante i Žoržinjo će sigurno igrati prvu postavu, a na ostalima je da se dokažu novom treneru i zasluže mesto u startnih 11.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 30.07.2018
14:15

Placen 35 sad ako izvucemo 25 da pevamo. Ostace nerazjasnjeno kada je ova kupovina u pitanju.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 30.07.2018
11:47

Ovo bi bilo bingo. Prodaja Drinkvotera je nesto najbolje sto se moze desiti u prelaznom roku :D

avatar
Monday, 30.07.2018
06:57

Azar-Morata-Pulisic spremite nam trofej PL.

avatar
damjan89
Monday, 30.07.2018
03:06

Ne znam ni ko ga je doveo, jer ne moze nek oda me ubedi da je Konte hteo ovog igraca u timu, on je samo delovao dobro u Lesteru zato sto je imao fantastican napad i igrao je pored Kantea pa mu je sve bilo lakse...Treba da se otarase i Bakajoka, Zume, Van Ginkela, Fabregasa i Davida Luiza, tu bi se zaradio ogroman novac koji bi mogao da se ulozi u dva vrhunska pojacanja

avatar
FanEngleskogFudbala2
Monday, 30.07.2018
01:44

Ne svidja mi se sta Palas radi u ovom prelaznom roku.Samo su doveli Gvajitu, dobro on je dobro pojacanje.Mora da se dovede zadnji vezni,zamena za RLC mislim da Drinkwater nije tako dobar i zamena za Cabaya.To je moranje,a imaju jos 10 dana do kraja prelaznog roka.Centarfor takodje bi bio potreban,posto je Benteke imao losu sezonu,a ni Sorlot se nije nesto preterano dokazao.Ako Zaha ostane a verovatno hoce onda ce ostati u ligi,ali u slucaju njegovog odlaska ili povrede imali bi velikih problema u borbi za opstanak.Ali ipak Roj je na klupi,tako da je to njihov jedan od najjacih aduta,ali moraju se pojacati da ne bi strepili do kraja.A onako ocajan pocetak sezone kao prosle sezone bi mogao biti poguban.

avatar
One Step Beyond
Monday, 30.07.2018
01:02

Drink hvala ti za sve, ali nisi za Chelsea... Ocekujem eksploziju Bakayoka u ovoj sezoni kao i RLC, pa ko bude bolji ulazi u tandem sa Jorginhom i Kanteom

avatar
brekbaCh1
Monday, 30.07.2018
00:15