Vezista Junajteda u narednih nedelju dana odlučuje da li ostaje na "Old Trafordu"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.12.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Sve zavisi od Ole Gunara Solskjera.

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Brojni fudbaleri Mančester junajteda ostaju bez ugovora na kraju sezone, jedan od njih je i talentovani Brazilac Andreas Pereira.

Ovaj momak je prethodne dve sezone bio na pozajmicama u Španiji, ove je Murinjo rešio da mu da šansu, ali se 22-godišnji fudbaler ipak nije naigrao.

Sada se nada da bi to moglo da se promeni kod novog trenera, igrao je par minuta protiv Kardifa, ali bi odluku o tome da li će ostati ili će iskoristiti Bosmanovo pravilo i već u januaru dogovoriti saradnju sa novim klubom trebalo da donese u narednih sedam dana.

Junajted u nedelju dočekuje Bornmut, potom drugog januara igra sa Njukaslom u gostima, pa će Andreas Pereira na te dve utakmice dobiti ideju o tome da li je u planovima novog trenera Solskjera.

Ukoliko ne bude dobio šansu, najverovatnije će otići, možda ga "Đavoli" već u januaru prodaju za simboličnu cifru, kako su tri kluba pokazala ozbiljno interesovanje.

U pitanju su Arsenal, Everton i Vest Hem, koji cene njegove kvalitete i bez sumnje bi mu dali veći prostor nego što ima na "Old Trafordu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Friday, 28.12.2018
14:52

Грех је олако пустити овако талентованог играча. Мишљења сам да он има квалитет за Јунајтед. Ерера,Матић,Погба,Фред и Переира више него добар везни ред. МекТоминеј по потреби. Пре бих се ослободио МекТоминеја него Переира. Надам се да ће остати јер сада тренер више није Жозе.

avatar
mrancic
Friday, 28.12.2018
13:07

Hladno ga forsirari u rotaciji sa Lingardom i Matom.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.12.2018
12:40

Ide ovaj, ne osvrce se. Par minuta protiv Kardifa ? Pa on je za nekoga kao sto je Kardif a ne ManU