Vezista Bajerna zavapio: "Hvala Bogu, još samo 45 minuta i nikad više!"

Autor: Stefan Matić
subota 22.06.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se neće zadržavati u Minhenu.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Minhenski Bajern je osvojio duplu krunu u minuloj sezonu, ali ih je za razliku od prethodnih godina Borusija Dortmund do poslednjeg kola tržala na oprezu do samoga kraja prvenstva.

Na kraju su Bavarci pod Nikom Kovačem osvojili "salataru" ubedljivom pobedom nad Ajntrahtom od 5:1 a zatim slavili i u kupu Nemačke sa 3:0 protiv RB Lajpciga.

Nemački Bild prenosi da je pred početak drugog poluvremena finala kupa u Berlinu, reprezentativac Portugala Renato Sančez imao zanimljivu sledeću izjavu.

"Hvala Bogu, još samo 45 minuta i onda idem na odmor, a onda nikada više ovako!", su bile reči Sančeza po Bildu.

U pomenutoj finalnoj utakmici nije ni nastupio, ove sezone je zabeležio tek sedamnaest utakmica u Bundesligi, jasno je da se više očekivalo od portugalskog čuda koji je bio jedan od najboljih na EURO2016. godine u sastavu šampiona Starog kontineta.

Renato

Nastupi u reprezentaciji su mu upravo i doneli transfer u Bajern, koštao je oko 40 miliona evra. 2017. godinu je proveo na pozajmici u Svonsiju, ove se nije naigrao u redovima tima iz Minhena, deluje da je rastanak sve izvesniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 23.06.2019
05:54

Mančester junajted mlad, a jeftin

avatar
Karambol
Saturday, 22.06.2019
19:24

Ocekivao sam mnogo od Renata kad je dosao u Bajern posle onako odigranom EP..ali njega je pritisak pojeo i kada je igrao,igrao je kao amater..

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 22.06.2019
13:43