Vest Hem vraća talentovanog defanzivca i dovodi bivšeg fudbaler Čelsija

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.12.2017.
23:24
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi ugledni "Gardijan", u London stiže dvojac iz Bundeslige.

whufc.com
whufc.com

Povezane vesti

"Čekićari" su nakon serije dobrih rezultata, pobeda protiv Čelsija i Stouka i remija sa Arsenalom, izgubili od Njukasla i izvuki bod na "Vitalitiju" protiv Bornumta, u poslednja dva duela primili su čak šest golova.

Jasno je da je zadnja linije najveći problem čete Dejvida Mojesa, pa će u januaru uprava kluba povući određene poteze kako bi se rupe u odbrani zakrpile.

Pisali smo da je na meti kluba taletnovani engleski reprezentativac, više o tome OVDE, a sada bi još jedan mladi Englez mogao da se priključi četi škotskog stratega.

Naime, uprava planira da vrati mladog Risa Oksforda sa pozajmice u Borusiji Menhengladbah i tako pojača konkurenciju u odbrani.

Pojačaće "Čekićari" i ofanzivu, a velika želja trenera Mojesa je bivši fudbaler Leverkuzena, Čelsija i Volfsburga Andre Širle.

Fudbaler koji je izgubio status nemačkog reprezentativca nevidljiv je u Borusiji Dortmund, a Mojes bi da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone, kako bi pojačao konkurenciju i u ofanzivi.

Širle bi nesumnjivo oberučke prihvatio ovakvu ponudu, kako bi u Vest Hemu dobio priliku da se nametne Joakimu Levu pred Svetsko prvenstvo, koje se u Rusiji održava za oko šest meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke