Vest Hem dovodi fantastičnog napadača iz La Lige

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 07.08.2018.
14:36
Izvor: Sportske.net

Vlasnici spremaju novi poklon za Pelegrinija.

Epa/Hannah Mckay
Epa/Hannah Mckay

Povezane vesti

Vest Hem je napravio odličan tim, verovatno su uz Fulam i Liverpul najbolje odradili ovaj prelazni rok. Novi menadžer, Manuel Pelegrini pokušava da pomrsi račune velikanima, a vlasnici znaju da je sposoban za tako nešto, pa su spremni da mu dovedu još jednog napadača, u pitanju je Antonio Sanabria, igrač Betisa.

Ovaj fantastični napadač je u Betisu od 2016. godine, a na početku prošle sezone je skrenuo pažnju na sebe fantastičnim partijama, šteta što ga je povreda u decembru udaljila od terena sve do kraja sezone.

Vest Hem je spreman da izdvoji 22,5 miliona evra za ovog dvadesetdvogodišnjeg napadača, a razvoj situacije pomno prati i italijanska Roma. Razlog je taj što kada je "Vučica" prodala ovog Paragvajca, oni su dogovorili sa Betisom da imaju 50% od naredne prodaje, što nije mala stvar.

Betis je prošle sezone igrao vrlo atraktivno i zasluženo su izborili plasman u evropska takmičenja. Oni su sezonu završili čak i ispred lokalnog rivala, Sevilje.

Pelegrini je napravio odličan tim, doveo je Felipea Andersona, Jarmolenka, Višira i golmana Fabijanskog, kakva pojačanja!

Svi znaju šta je Pelegrini napravio sa Viljarealom i Malagom, može li nešto slično sa Vest Hemom?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kuma Baba Car
Tuesday, 07.08.2018
17:12

Vrlo verovatno nece moci da se povezu prvih par utakmica zbog ovoliko novih prvotimaca. Ali svakako ekipa sa potencijalom, ne za ls, ali za dobru sezonu

avatar
bebel
Tuesday, 07.08.2018
16:03

Ovogodišnja pojačanja West Hama su uglavnom igrači koji nisu uspjeli u većim klubovima u kojima su prethodno bili. Možda će Pelegrini uspjeti s njima. Ima tu ipak materijala, a posebno je zanimljiv Felipe Anderson, jak na lopti i u driblingu, ali nešto mu vjerovatno fali čim ga nisu tražili jači klubovi... Uglavnom, West Hamu u narednoj sezoni predviđam plasman od 7 - 10 mjesta.

avatar
Wizard08
Tuesday, 07.08.2018
15:27

I prosle sezone je bilo timova koji su odradili 'dobar' rok pa nisu mogli da se sastave na pocetku sezone.mislim na everton,palas,west ham kasnije je to bilo malo bolje ,ali to su ipak igraci srednje klase i kojih ima najvise i sa kojima se najlakse pogresi .

avatar
BeRealisticDemandThe
Tuesday, 07.08.2018
19:25

Pa nije isto kad dovedes klansena il kako se vec zove i dovedeswilsera koji kad spoji par utakmica je jedan od najboljih veznjaka u engleskoj.A ovi ostali nisu losi o5 niko ne ocekuje da osvoje ligu sa njima al ko zna mozda se ubace nekako u prvih 6.

avatar
Wizard08
Wednesday, 08.08.2018
12:32

nije isto,ali ostali su bez lanzinija doveli wilsera sto nije neki preteran napredak ako je uopste i napredak jer je lanzini u top 5 igraca koji nisu u top 6 timova u PL.napad je realno sasvim solidan sa arnautovicem,andersonom i jarmolenkom ali je i to pitanje kako ce izgledati u pripremama nisu blistali.ono sto je najbitnije je 68 primljenih golova prosle sezone znaci najvise u premier ligi,a nisam primetio neka pojacanja u defanzivi ,a fabijansi je imao sjajnu sezonu da nije bio na tom nivou primili bi bar jos 5-6 golova ako ne i 10.