Vest Hem doveo Jarmolenka! Ali, to nije sve...

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 11.07.2018.
13:39
Izvor: Sportske.net

Vest Hem se je rešio da obezbedi odličan tim svom novom menadžeru.

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Manuel Pelegrini, novi menadžer Vest Hema je od vlasnika dobio puno dobrih vesti Kako sada stoje stvari, imaće na raspolagaju odličan tim.

Potvrdili su na tviteru da je Jarmolenko njihov novi igrač.

Andrij Jarmolenko, dvadesetosmogodišnji krilni napadač će nakon samo godinu dana provedenih u Dormundu obući dres Vest Hema.

Jarmolenko je svojim partijama u Dinamu iz Kijeva zadivio veći deo Evrope, a Dortmund je pobedio brojne klubove kada je prošlog leta doveo ovog Ukrajinca. Nakon devet sezona provedenih u Dinamu, krilni napadač je prešao u Dortmund, ali se tamo nije snašao, pa je odlučio da i ovog leta promeni sredinu.

Dortmund je tražio 30 miliona evra, ali Vest Hem nije hteo toliko da plati, pa se pretpostavlja da je nešto niža cena transfera u pitanju. Nezvanično, Vest Hem je platio Jarmolenka 21 milion.

Ono što je iznenađujuće, Vest Hem neće zbog ovoga odustati od svoje prve želje u ovom prelaznom roku. Felipe Andreson je i dalje meta "Čekićara". Kako prenosi "Sky Sport Italia", Felipe Andreson bi mogao da postane igrač Vest Hema u narednih nekoliko dana, Lacio traži 50 miliona za ovog Brazilca. Kada je Lotito u pitanju, tu nema spuštanja cene.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 12.07.2018
00:16

Od Yarmolenka se ocekivalo vise kao od igraca ali nije opravdao ocekivanja...shvatam sada zasto nije zavrsio u nekom ENG velikanu koji su se interesovali za njega

avatar
Novakovic10
Wednesday, 11.07.2018
17:25

Ako Pellegrini sve složi možda se izbore i za Ligu Evrope

avatar
Grobaris Totalitare
Wednesday, 11.07.2018
14:57

Lepu ekipu ce imati WH ali lepu ekipu je imao i everton mislim po imenima pa su bili presmesni

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 11.07.2018
14:49

Jarmolenko je toliko obecavao za uslovno receno nikakvu karijeru. Nadam se da ima bar nekoliko sezona ispred da ostvari deo potencijala.

avatar
FanEngleskogfudbala
Wednesday, 11.07.2018
13:48

Ako dovode i Andersona onda Cicarito odlazi verovatno,posto Arnautovic sigurno ostaje.

avatar
GagiGGMU
Wednesday, 11.07.2018
16:22

Ne verujem ako budu igrali 4-2-3-1,verevotano ce igrati arnautovic i jarmolenko po krilima a Anderson ce igrati ofanzivnog veznog, a Cicarito napada a, iza njih bi bili Wilshere i Kouyate