Venger "zavukao ruku u džep" ali za sada ništa od pojačanja

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.06.2016.
11:00
Izvor: Sportske.net

Arsenal je već duže vremena zainteresovan za usluge ofanzivca iz redova Borusije.

Beta/Frank Augstein
Beta/Frank Augstein

Povezane vesti

Henrik Mihtarijan je na meti "Tobdžija" i to nije tajna. Od kako je potvrđen transfer Granita Džake u redove tima sa "Emirejtsa", spekuliše se sa imenima igrača koji bi mogli da pojačaju ofanzivnu liniju Arsenala, a Jermen sa "Signal Iduna Parka" je delovao kao najrealnija opcija.

Ima još svega godinu dana ugovora sa Borusijom, pa se pretpostavljao da bi Arsenal za pristojnu svotu novca mogao da obezbedi njegove usluge.

Sada se stvari ipak menjaju, iako je prema poslednjim informacijama, Venger i zvaničko krenuo po Mihtarijana, poslavši ponudu na adresu njegovog kluba.

No, po svemu sudeći, Borusija ne želi da ostane bez još jednog bitnog igrača, kako su već ostali bez Ilkaja Gundogana koji je pojačao Mančester Siti, kao i kapitena Matsa Humelsa, koji je nova akvizicija minhenskog Bajerna, te je ponuda kluba iz Premijer lige odbijena.

Ne žele u taboru "Milionera" da se odreknu usluga sjajnog fudbalera, koji je u sezoni za nama postigao 11 golova uz 15 asistencija u Bundesligi.

Ipak, 27-godišnji internacionalac Jermenije, odbio je ponudu za produžetak saradnje i izrazio želju da ide u Mančester Junajted!

Nije poznato da li je Murinjo zainteresovan da ga dovede na "Old Traford", pa kako stvari sada stoje, Mihtarijan bi mogao narednog leta da napusti visešampiona Nemačke, bez obeštećenja.

Slična situacija je bila sa Gundoganom, ali su na njegovom transferu "Milioneri" ipak zaradili oko 27 miliona evra.

Ukoliko žele da zarade i na Mihtarijanu, ovo će im po svemu sudeći biti poslednja prilika.

Ostaje da vidimo hoće li se Mančester "otvoriti" za njegove usluge, ili će Arsen Venger uspeti da ubedi upravu "Milionera" da ga puste na "Emirejts", jer kako stvari stoje, od potpisivanja novog ugovora sa Borusijom, neće biti ništa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Thursday, 16.06.2016
11:31

Taman i liči na Di Mariju. Bojim se da će i otići kod posebne fekalije.

avatar
RadovanRD
Thursday, 16.06.2016
11:03

Tresla se Goca, rodio se Misa