Venger tera po svom, u Turskoj našao zamenu za Ozila?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 07.11.2017.
15:52
Izvor: Sportske.net

Ovo se neće svideti navijači ekipe sa "Emirejtsa".

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mesut Ozil je na pragu odlaska iz redova "Tobdžija". Njemu na kraju sezone ističe ugovor sa klubom, govora o potpisivanju nove saradnje nema, trebalo bi da se desi čudo da reprezentativac Nemačke i naredne sezone nosi dres Arsenala.

Pitanje je kada će napustiti ekipu, da li već u januaru ili na leto, a na Arsenalu je da mu već sada potraži zamenu.

Venger ne bi bio Venger, ako bi na zamenu za Ozila potrošio dosta novca, kako bi doveo što kvalitetnije pojačanje, on ipak kao i uvek ima neko svoje rešenje.

Naime, kako prenose pojedini mediji u Engleskoj, na radaru Arsenala našao se momak koji je deo omladinske karijere i proveo u redovima ekipe iz severnog Londona, reprezentativac Turske Ogužan Ozjakup.

Ozjakup je još kao klinac stigao među "Tobdžije", stasavao je u Akademiji kluba, a onda je 2012. prodat Bešiktašu za 400 hiljada funti.

Ozjakup Fejsa

Ovaj 25-godišnji vezista, ruku na srce, u poslednje vreme pruža jako dobre partije u dresu "Orlova", postao je standaradan i u reprezentaciju Turske, ali je zaista teško zamisliti da bi na pravi način mogao da odmeni nemačkog reprezentativca, oko kog se igra Arsenala vrtela prethodnih godina.

Ono što je Vengeru posebno primamljivo, to je da bi za njegove usluge morao da izdvoji svega 10 miliona funti, na koliko se trenutno procenjuje njegova vrednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raúl González
Tuesday, 07.11.2017
18:52

Ovo je sjajan igrač

avatar
jack wilshere
Tuesday, 07.11.2017
18:27

Ja mislim da vi ovaj clanak imate sacuvan negdje i da kad vam ponestane vijesti, samo ga uslovno receno nalijepite na portal :)nJer vec 25. put citamo ovo..

avatar
Djordjo COYG
Tuesday, 07.11.2017
18:21

Ozila i Kanga moze da odmeni.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 07.11.2017
18:00

Hah, znao sam da je on. Nego ne znam da li je on ofanzivni vezni, inace ima dobru tehniku. Par puta sam se zapitao zasto ga je pustio da ode.

avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 07.11.2017
17:04

Dosta je više čoveče ti si gori od MMF-a.