Venger spremio zamenu za Čeha!

Autor: Nikola Miloradović
petak 02.02.2018.
20:16
Izvor: Sportske.net

Arsenal je mnoge iznenadio ove zime, a nova iznenađenja francuski stručnjak sprema i za naredno leto.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

"Tobdžije" su u januaru ostale bez Aleksisa Sančeza, ali su zato u zamenu za Čileanca dobili Henrika Mhitarijana iz Mančester Junajteda.

Nakon fudbalera iz Jermenije, stigao je na "Emirejts" i Pjer-Emerik Obamejang, u rekordnom transfer teškom oko 60 miliona funti.

Navijači su zadovoljni odrađenim u prelaznom roku, pritom je i Mesut Ozil potpisao novi ugovor sa klubom, a Venger je već isplanirao i jedno pojačanje za naredni prelazni rok.

Naime, u redove Arsenala trebalo bi da stigne zamena za Petra Čeha, koji ima 35 godina i u poslednje vreme pruža sve slabije partije.

Češkog čuvara mreže trebalo bi da zameni Slovenac iz redova madridskog Atletika, Jan Oblak.

Bivši golman Benfike je u prethodnom periodu izrastao u jednog od najboljih golmana u Evropi, poznato je da je za njegove usluge veoma zainteresovan i Pari sen Žermen.

Ipak, u Arsenalu veruju da imaju prednost u odnosu na konkurenciju, a prevagu u korist "Tobdžija" bi trebalo da donese novi direktor fudbala "Gunera" Raul Sanljei.

Problem bi mogao da nastane ukoliko ekipa iz severnog Londona ne uspe da izbori plasman u Ligu Šampiona, pa se veruje da bi u tom slučaju imali poteškoća da angažuju velika fudbalska imena, kao i da bi im budžet za pojačanja bio značajno manji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 03.02.2018
02:35

Pojacaj ekipu, zameni sebe vengereee vengereeeeee

avatar
Dača
Saturday, 03.02.2018
00:12

Možda bi mogli da probaju sa Rulijem iz Sosijedada. Nije vrhunski golman ali nije ni loš. Protiv Barse je bio solidan, mlad je, može još da napreduje i sigurno je lakša meta od Oblaka.

avatar
MixEr
Friday, 02.02.2018
22:51

Mislio sam da će Kepu da dovede jedno vreme...al eto nije se rešio za sada za taj potez. Treba celu odbranu redefinisati...sem Kolašinca i Monreala koji su sasvim solidni na svojoj poziciji. Treba kvalitetan zadnji vezni ko malo vode na dlanu, pouzdani štoperi i neki stariji, bolji desni bek da trgne Bellerín-a. Drago mi je što se Santi ponovo priključio treninzima. Bez njega tapkamo u mestu. Naš daleko najbolji igrač...čak dok je tu bio i Sánchez. Nadam se da će uspeti neko da ubedi na leto Lemar-a da se priključi...uz par odlazaka...bila bi to sasvim solidna ekipa

avatar
jack wilshere
Friday, 02.02.2018
21:47

Ovo su vec vlažni snovi.. Previse je i ovo ocekivati.. Mada, ko zna.. Ako nesto znam u vezi Arsenala to je da nista.ne znam..

avatar
NikkiCFC
Friday, 02.02.2018
21:41

Da bre, dace Venger 100 miliona za golmana.

avatar
mrancic
Friday, 02.02.2018
21:21

Venger samo nije spremio zamenu za sebe.Na kraju neće otići kao Ferguson.Oteraće ga.

avatar
Stretford END 1878
Friday, 02.02.2018
23:12

Razlika je sto su Fergusona molili da ostane a i sad je jedna od najbitnijih tačaka kluba dok ce Venger dobiti zabranu ulaska na Ostrvo.