Venger spremio prvo pojačanje

Autor: Lazar Mitrović
petak 25.12.2015.
16:54
Izvor: Sportske.net

Arsenal bi uskoro mogao da dobije novog fudbalera sredine terena.

Beta/AP Photo/ Tim Ireland
Beta/AP Photo/ Tim Ireland

Povezane vesti

Potraga 'Tobdžia' za veznim fudbalerom mogla bi da dobije srećan epilog, pošto su sve bliže dovođenju prvog pojačanja.

'Epidemija' povreda u taboru kluba iz evernog Londona, značajno je suzila izbor za prvi tim, pa je svima jasno da je pod hitno potrebno pojačati igrački kadar, ukoliko želi da istraje u borbi za titulu u Premijer ligi.

Kako pišu engleski mediji, klub sa 'Emirata' je veoma blizu da u svoje redove dovede fudbalera Bazela, Muhameda Elnenija.

Dolazak Egipćanina bi mogao da 'anulira' izostanak nekih ključnih igrača sa sredine terena, pre svih Fransisa Kokelana i Santija Kazorle, dok su Mikael Arteta i Metju Flamini totalno izvan forme.

23-godišnjak je u poslednje dve godine, od kako je u taboru švajcarskog kluba, pokazao da se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru, pa bi 'stepenik' više u karijeri, mogao da način prelaskom u Premijer ligu.

Kako pišu engleski mediji, transfer fudbalera Bazela mogao bi da ' bude težak' 10 miliona funti.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 26.12.2015
00:08

Ovaj potez je donekle i logičan, kada bi doveo nekog za ogroman novac, na primer Karvaljo, bio bi pod odeđenim pritiskom da mora da ga pušta da igra jer je papreno plaćen. Sa druge strane Kokelan je fenomenalan i treba se naći alternativa za njega. Sad pitanje je da l je ovo pravo rešenje. Za promenu dovodimo nekog, što i nije tako loše.

avatar
gunner11
Friday, 25.12.2015
23:58

Dok ne dodje prelazni rok necu vise ni da citam vesti ,jer bukvalno Arsenal se povezuje sa svim mogucim igracima i od toga daj Boze da Venger jednog od njih dovede

avatar
Daniel Thierry Henry
Friday, 25.12.2015
22:55

Ako trazi coveka za klupu mozda bi mogao tu da uleti i Carlos Sanchez iz Aston Ville...imao bi igraca sa vecim iskustvom,sto treba da bude plus kad udje u igru,da zna da smiri igru,stane na loptu...a i vec igra u Engleskoj tako nece morati da prolazi kroz period privikavanja :)

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 25.12.2015
19:43

Samo da ne potrosi na nekog skupljeg...

avatar
Mare93
Friday, 25.12.2015
20:51

Ne dovodi skupljeg jer je besmisleno da daje 30 miliona funti na igraca kog ce staviti na klupu kada se oporavii Kokelan koji je igrao vrhunski dok se nije povredio.

avatar
Dropkick Murphys
Friday, 25.12.2015
18:27

Venger ili ne dovodi nikog ili dovodi evo ovakve igrace koji u nekim ozbiljnim timovima,koji jure titule u jakim sampionatima ne bi bili ni za klupu.....

avatar
Mare93
Friday, 25.12.2015
18:22

Ja sam pročitao da će koštati 5 miliona funti :D U svakom slučaju će biti zadovoljavajuće pojačanje, igrač koji će pokriti poziciju zadnjeg veznog i više nego dobro dok se Kokelan ne oporavi.