Venger pojačanje za vezni red pronašao u Turskoj?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.02.2018.
23:33
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih turskih fudbalera u ovom trenutku, mogao bi od naredne sezone da igra u bojama "Gunera".

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Arsenal je u minulom prelaznom roku angažovao Pjer-Emerik Obamejanga za rekord kluba (oko 60 miliona funti), a umesto Aleksisa Sančeza od Junajteda su dobili Henrika Mhitarijana.

Produžen je i ugovor sa Ozilom, pa se čini da su pred "Tobdžijama" bolji dani, a to su i potvrdili početkom feburara kada su savladali Everton sa 5:1 na "Emirejtsu".

Klub je napustio Fransis Kokelan, Vilširu ističe ugovor, pa je jasno da će prioritet uprave u letnjem prelaznom roku biti angažovanje centralnog veznog igrača.

Izgleda da je izbor pao na fudbalera Bešitkaša Ogužana Ozjakupa, koji je svojevremeno i nastupao u omladinskom pogodnu Arsenala.

Turski reprezentativac igra jako dobro u Bešiktašu, u koji je i stigao iz severnog Londona 2012. godine za oko pola miliona funti.

Njemu ugovor sa aktuelnim šampionom ističe na kraju sezone, pa je zbog toga posebno interesantan Vengeru, koji je spreman da mu do kraja sezone ponudi ugovor. Tako bi Ozjakup od narednog leta konačno mogao da dobije priliku u prvom timu "Gunera", a pritom uprava ne bi potrošila ni cent na obeštećenje.

Čini se kao transfer po ukusu Vengera i Arsenala, te je sasvim realno očekivati da Ozjakupa od naredne sezone gledamo u Premijer ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.02.2018
11:16

Nisam ga gledao ranije, ali gledajuci ovaj snimak cini se kao odlican igrac.

avatar
Filip MUFC
Saturday, 10.02.2018
09:56

Vec sam pisao o njemu, mislim da je bio slican text. Oz je vrlo dobar fudbaler, za rotaciju je pravi. Bas bi dobro dosao Arsenalu.

avatar
Fiqlini
Saturday, 10.02.2018
02:03

Ma Milinkovic-Savica da dovede Arsenal osvaja PL