Velšanin se seli u Čelsi?

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.03.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, "Plavci" su spremni da iskoriste priliku.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Stigao je u januaru iz Arsenala u redove Čelsija Olivije Žiru, a sada bi njegovim koracima mogao i vezista Eron Remzi.

Reprezentativac Velsa ulazi u poslednju godinu ugovora sa klubom sa "Emirejtsa", a ukoliko na leto ne produži saradnju, jasno je da će Arsenal biti pod pritiskom da ga proda, kako bi uspeo nešto da zaradi na njegovom odlasku.

Tu svoju priliku vidi Čelsi, koji bi Remzija da dovede i pored činjenice da se ne zna ko će predvoditi ekipu naredne sezone.

Antonio Konte je pod velikim pritiskom, sve je manja verovatnoća da ćemo ga na startu naredne sezone videti na klupi "Plavaca", a kao glavni kandidat za njegovog nasledika za sada slovi bivši trener Barselone Luis Enrike.

Bilo kako bilo, Remzi je velika želja ekipe sa "Stamford Bridža", pa ne bi začudilo da se pridruži Žiruu u Zapadnom Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CheJuveAthl
Saturday, 17.03.2018
10:25

Abram je zasicen fudbala,ima on vecih priliva iz metala i jos hiljade stvari. Ako Konte ode ja vise plave ne gledam niti pratim. Ovaj nam itekako ne treba.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 17.03.2018
17:04

Kakav si ti navijac onda? Brukas nas takvom izjavom. Idi navijaj za Siti. Meni se bas svidja nasa politika kupi od toga sto prodas. Problem je sto pogresno kupujemo. Umesto 40 miliona za Bakajoka i 35 za Drinkvotera treb ali smo da dovedemo jednog svetske klase Vidal, Saul, Verati... A da drugi igrac bude iz naseg mladog tima Rlc ili Caloba pa i Van Ginkel. Umesto 33 za Bacuajija i 25 za Zapakostu trebali smo da dovedemo beka od 60 miliona a da forsiramo napred Abrahama ili eto sad imamo Zirua. Dakle svestka klasa skupa i omladinci je najbolja kombinacija koju mozemo da radimo ali mi kupujemo prosek igrace. Nije tu Roman nista kriv.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 17.03.2018
18:06

Objasnio si od rijeci do rijeci i viska :D A i Conte nam je obnovio pojacan ugovor tako da ostaje heh idemo

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 17.03.2018
04:48

Arsenal je radi te gomile prosijeka ostao prvo van konkurecije za trofej PL a sada i za top 4,a Celsi uporno ide tim putem... Fino je Konte objasnio bolje dovesti manje igraca koji su klasa nego vise sa kojima se ne moze pucati na PL i LS ,najvise fali neko da se upari sa Kanteom

avatar
BlueBoy84
Friday, 16.03.2018
19:06

STA CE IM ON? A TEK ENRIKE.....

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 16.03.2018
19:06

Nece Celzi daleko da dogura ako nastavi da dovodi igrace iz Arsenala.

avatar
vojin denic
Friday, 16.03.2018
20:23

Mora nekom da se prodaju :D