Veliko interesovanje za Klopovu mladu nadu, Liverpul bi mogao dobro da zaradi!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.05.2019.
18:40
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler je eksplodirao ove sezone, izgleda da će tokom leta promeniti sredinu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Otišao je talentovani Heri Vilson letos u Derbi na pozajmicu, kod Frenka Lamparda.

Mladi Velšanin je pružao sjajne partije u dresu "Ovnova", koji će se sa Aston Vilom na "Vembliju" boriti za plasman u Premijer ligu.

Postigao je 16 golova i upisao četiri asistencije u dresu Derbija u Čempionšipu, pritom je dodao još po gol u FA i Liga kupu.

Vratiće se nakon utakmice sa Vilom na "Enfild", ali kako stoje stvari, neće se dugo zadržati u Liverpulu.

Naime, za Vilsona je interesovanje pokazao veliki broj klubova, najpre su se javili Njukasl, Sautempton i Brajton, dok bi i Kristal Palas mogao da se uključi u trku za njegov potpis, ukoliko ostanu bez Vilfrida Zahe.

To nije sve, Derbi se nada da bi mogao da se vrati u PL, u tom slučaju bi svim silama pokušali da zadrže Vilsona, a za mladog Velšanina su interesovanje pokazala i tri nemačka kluba, berlinska Herta, Augsburg i Ajntraht iz Frankfurta.

"Skaj" prenosi da postoji i interesovanje od nekolicine klubova iz Španije, a Liverpul je postavio i cenu za njegove usluge.

Zainteresovane strane će za Vilsona morati da plate oko 30 miliona evra, čini se da bi Liverpul mogao dobro da zaradi na prodaji mladog fudbalera.

Sa druge strane, navijači smatraju da bi Vilsonu trebalo ukazati šansu na "Enfildu", videćemo kako će se ova priča završiti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Thursday, 23.05.2019
16:44

Vilosna najbolje da daju Vukovima, ali sa nekom klazulom da ga mogu kupiti ako decko uspe. Imao je dobru sezonu ali, premier liga je nesto drugo. Tako da neka ga u dobrom timu i ako uspe, bices prvi koji ga kupuje.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 22.05.2019
19:04

ps. Ndobmele ako Fabinjo bude morao ponekad na desnog beka pa da ga ovaj zameni u defanzivnoj vezi. I tako... :-)

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 22.05.2019
18:53

Lfc prodaje lalanu, Lovrena, Klajna, Minjolea, Staridža (za 70 milona funti) i Morena. Dolaze Neres, Van De Bik, De Light (da se uči uz VVD-a), Kulibali, Fekir, Mendi iz Liona na klupu, Feliks iz Benfike i Liroj Sane iz Cityja kao alternativa za Salaha i Manea i možda Ndombele iz Liona. To je za letnji prelazni rok. U januaru će biti dodatna selekcija.

avatar
Nindza_Kornjača
Wednesday, 22.05.2019
19:21

Svet je lep kad sanjamo.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 22.05.2019
19:28

hahahahaha koliko si nerealan...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 22.05.2019
18:42

Brandt i T.Hazard po 25 a ovaj 30 ejsssss

avatar
Jean-Luc Picard
Wednesday, 22.05.2019
19:25

svako vredi koliko je neko spreman da plati.. ko voli... Secam se vremena kad je jedan zidan prelazio za 5 6 m, torres je bilo cudo od transfera u LFC a dosao za 20ak miliona, itd.