Veliki problem za Atletiko, rešenje stiže iz Kine?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 30.01.2020.
23:38
Izvor: Sportske.net

Simeoneov tim u nevolji.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Već smo pisali, Žoao Feliks će zasigurno propustiti predstojeći "Madrilenjo" sa Real Madridom zbog povrede. Danas su napravljeni novi pregledi, skupo plaćeni Portugalac će odsustvovati oko četiri nedelje što znači da će propustiti dosta bitnih utakmica.

Pored pomenut sa gradskim rivalom izdvaja se ona sa Liverpulom u okviru eliminacione faze Lige šampiona. Prvi meč na "Vandi Metropolitano" se igra 18. februara, Simeone mora da reaguje sa dolascima.

Pominjan je bio Kavani, ali izgleda da od posla sa PSŽ-om nema ništa. Nova opcija je Janik Karasko!

Belgijanac je nosio dres Atletika pre bogatog prelaska u Kinu gde igra pod Rafom Benitezom u Dalian Jifangu. Kinezi navodno nemaju ništa protiv prodaje ofanzivca, Karasko je po pisanju Marke već u Madridu gde se sprema za povratak u boje "jorgandžija".

Atletiko Madrid nema pobedu na već četiri meča zaredom. Izgubili su finale Superkupa Španije od Reala, zatim izgubili od Eibara sa 2:0 i odigrani nerešeno sa Leganesom 0:0 u okviru Primere. Pre nedelju dana su eliminisani od strane trećeligaša Leonesea iz kupa Španije.

Efikasnost je veliki problem Čolovog tima, videćemo da li Argentinac može dobiti pojačanja za svoj tim do sutra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 31.01.2020
10:32

Dzaba mu svi napadaci ovog sveta kad on igra ultra defanzivan fudbal i juri pobede od 1-0

avatar
adidas forever
Friday, 31.01.2020
02:16

I bilo mi je čudno da uopšte pominju dolazak Kavanija kada znamo da PSG ne da nikoga... trebao im ne trebao, imao 25 ili 35 godina, samo ako je čemu taj neće moći da napusti PSG. 'Prelazili' su Verati, Di Marija, Neymar, sada Kavani i nijedan nije mrdnuo iz PSG-a niti će.