Veliki preokret oko Marka Grujića, razlog je korona?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.07.2020.
11:49
Izvor: Sportske.net

Ne bojte se, nije bolestan, ali je pandemija promenila sve. Liverpul nema rešenja, osim jednog...

EPA-EFE/THOMAS KIENZLE
EPA-EFE/THOMAS KIENZLE

Povezane vesti

Izgleda da su se stvari promenile u Liverpulu, nisu uzeli Vernera, nemaju novca za Haverca, sada se pominje Alkantara, koji bi mogao da košta oko 35 miliona evra, jer mu ugovor ističe sledeće sezone.

Ali, po toj ceni možda se pojavi još klubova, pa nije sigurno ni da će nekadašnji plej Barse stići na "Enfild".

Definitivno je da Liverpul nema novca za pojačanja, a da bi Klop u novu sezonu mogao da uđe sa istim timom. Želje kao Kulibali su nemoguća misija, sigurno da neće platiti 90 miliona evra za Napolijevog štopera.

Klub napušta Lalana kome ističe ugovor, kao i rezervni golman Adrijan. Na užas navijača to znači da se Loris Karijus vraća na "Enfild".

Prvobitni plan je bio da se prikupi oko 70 miliona evra od prodaja Šaćirija, Grujića i Harija Vilsona, ova Srbin i Velšanin su bili na pozajmicama, naš igrač je završio dvogodišnje kaljene u Herti.

baner

Klub planira da ga proda, ali nema ponuda, kao ni za Šaćirija i Vilsona. Sve čemu Redsi mogu da se nadaju je nova pozajmica, ali tu nema novca pa bi ovi igrači mogli da se vrate i pojačaju konkurenciju. Mnogi smatraju da Grujić svakako zaslužuje pre mesto u rosteru od Nabija Keite koga želi Benfika, ali takođe na pozajmicu.

baner

Videćemo šta će se desiti, tek ideja je da još godinu dana, pomenuti trio ostane u Liverpulu, pa da kada se tržište stabilizuje eventualno budu prodati, to se pre svega odnosi na Šaćirija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 04.07.2020
22:39

Osvojili LS skoro, ove godine PL, imaju strasne sponzorske ugovore, a vi pricate kako nemaju novca? Pa jbg Everton ima novac da dovede dva pojacanja od 50m evra a kamo li Liverpul...

avatar
Layer Cake
Sunday, 05.07.2020
14:24

Veci je problem plata, recimo Verner bi trazio oko 200K nedeljno a to je u rangu sa Virdzilom i Salahom, i nije iskljuceno da bi posle toga i drugi igraci trazili znacajno povecanje sto bi onda bio ozbiljan problem