Veliki preokret na Apeninima, Roma ukrala pojačanje Interu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.06.2019.
14:19
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose da je ponuda prihvaćena.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Veliko iznenađenje na pomolu u Italiji, Roma se prema pisanju tamošnjih medija dogovorila sa Kaljarijem, u prestonicu stiže vezista Nikolo Barela!

Sjajni vezni fudbaler je velika želja Intera i stekao se utisak da će i završiti na "San Siru", kako je kao dečak navijao za "Neroazure", a idol mu je bio Dejan Stanković.

Uprava kluba sa "Meace" je pokušavala da se govori sa klubom sa Sardinije oko transfera, zapelo je oko obeštećenja i tu je svoju priliku ugledala Roma.

"Vučica" je ponudila 35 miliona evra i Gregoara Defrela, a Kaljari je pomenutu ponudu navodno i prihvatio.

Sada je zadatak kluba sa "Olimpika" da se dogovori sa Barelom, koji može da odugovlači i čeka ponudu Intera.

Kaljari traži 50 miliona evra, Rimljani su uspeli da pokriju deo te cifre uključivanjem francuskog napadača u transfer, na potezu je uprava kluba iz Milana.

Roma je inače već dogovorila jednu trampu i to sa Juventusom, više OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Saturday, 29.06.2019
17:49

Kaljari jasno zeli licitaciju i pokusace da ukljuci sto vise klubova za Barelu, dok je sam igrac vec odbio Milan zbog igranja LŠ. Njegov San je Inter i tesko da ga Inter propustiti. Ovo su spekulacije...

avatar
The_Matrix
Saturday, 29.06.2019
16:28

Inter je svoju ponudu posla i nece je menjati. Igrac gura ka Interu i na tu kartu igra Marota. Iskreno ja bih voleo da on ode u Romu, nisam nesto odusevljen njime, evo i na U21 je bio prosecan kao i cele sezone u Seriji A. 50mil je previse za njega, pre 35 ne treba ulagati ni sekunde

avatar
As Roma 1998
Saturday, 29.06.2019
14:51

Nadam se da ce preci i da je ovo istina.Misljenja sam da treba prodati NZonzija i jednog od 4 golmana i dovesti pojacanje u svakoj liniji tima.Jer Manolasa su izbrisali sa spiska za 19/20 sto znaci da je transfer gotov.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Saturday, 29.06.2019
14:45

Ne znam zasto uvek digaju galamu kad realno Roma 8 sezona za redom je bolji klub od intera i opet dovode bolji igrace , barella,bartra,spinazzola i verovatno higuaina,atalanta isto koji je bolji klub od intera, napoli isto 9 god bolji i opet bolje igrace manolas,james, lozano a za Juventus necu uopste da pravim komparaciju a opet su najglasni i sami se uzdizu i po novine od komentari njihovih navijaca a potpisuju sensi i lazaro... strasno.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
15:16

Hajde Napoli i Roma, ali, Atalanta?

avatar
Oldboy
Saturday, 29.06.2019
15:48

Izgleda jedino tebi nije jasno