Veliki povratak i druga šansa za Naingolana?

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.05.2020.
21:40
Izvor: Sportske.net

Neočekivani rasplet?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Rađa Naingolan će dobiti drugu šansu u Interu!

Jasno je da Kaljari nema novca da ga otkupi, pozajmica ističe 30. juna i onda se Belgijanac vraća u Inter. To je potvrdio i direktor Kaljarija, Marselo Ćarli.

"Dolazak Naingolana svakako je bio van svih naših planova i nema smisla pričati o tome da li će biti deo Kaljarija i naredne sezone. Rađa ima još dve godine ugovora sa Interom, i ništa nije do nas", rekao je direktor Kaljarija.

Zanimljivo, italijanski mediji sada pišu da je Konte sada spreman da mu pruži drugu šansu, nakon što ga je prošlog leta momentalno otpisao sa Maurom Ikardijem.

U tom slučaju, jasno je da bi Arturo Vidal bio suvišan, no, sve je ovo na dugačkom štapu i čekamo prvo Naingolanov povratak, mada je i on više puta govorio da mu je lepo na Sardiniji... 

Podsetimo, Naingolan je u Inter stigao kao deo trampe za Zaniola i Santona + 24 miliona evra.

Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 26.05.2020
22:30

Pametna odluka da ga vrate igra odlicno kad je motivisan Konte zna da motivise igraca. Ako bude poceo da se gubi teibina i ajde zdravo. sta znaci Interu da pokupi maximalno 10 do 12 milona evra za njega nista. ovaj moze da igra jos te dve sezone jako dobar fudbal. i neka zaboravi avanture u Romi pod hitno. mora da zaboravi ja sam igrao U Romi dobar fudbal. igraj ga sad U Interu i pokazi se ako ne Tribina i cao