Veliki je promašaj Barse, Arsenal i Liverpul zainteresovani?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.04.2018.
14:39
Izvor: Sportske.net

Po pisanju "Munda deportiva" on odlazi na kraju sezone iz Barselone.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Mladi Osman Dembele je veliki promašaj Barselone, po svemu sudeći. Ljudi u klubu rade svakodnevno sa njim ne bi li ga vratili u život nakon povrede, govorilo se i da je upao u neku vrstu depresije, da je nabacio par kilograma nakon povrede i da će njegov povratak biti izrazito težak.

On je u Barselonu iz Dortmunda doveden kao neko ko bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje za budućnost Barselone, ali do sada nije pokazao da se radi o izuzetnom talentu kao što je to pokazivao u Borusiji.

Mundo Deportivo piše da postoje dva kluba koja su zainteresovana za njega i da oba dolaze iz Premijer lige, a to su Arsenal i Liverpul.

U Liverpulu bi jako teško dobio šansu u najjačem sastavu imajući u vidu neverovatnu snagu napada "crvenih", a upitno je i da li će imati mesta u Arsenalu kada bude došao novi trener, što svakako dovodi u sumnju pisanje "Munda deportiva".

Naravno, Barsa bi želela da u slučaju prodaje da izvuče što više uloženog novca u njega, 105 miliona plus bonusi nisu malo novca.

Mi verujemo da će dobiti drugu šansu naredne sezone u Barsi imajući u vidu da ima samo 20 godina. Šta vi mislite?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr Tixma
Friday, 04.05.2018
21:24

Sam Dembele je rekao da nece odlaziti posle jedne sezone. Niko ne prica o njegovom odlasku. Uzalud su ove price. Samo pisite

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Thursday, 03.05.2018
08:11

kakav promasaj, ko vam je to rekao?

avatar
Jasminn
Wednesday, 02.05.2018
00:55

Vise smo svi mi ocekivali od njega. Al lik se ozlijedi i to ne jednom vec dva put. Malo treba vremena. Promasaj nije, hoce li opravdati svih 140 mil ne znam. Al kako Barca gomila napadacki orjentisane igrace, daj boze da slijedece godine dobije sansu da pokaze sta zna i umije. Barca i veznjaka kad kupuje gleda samo zna li igrati prema naprijed u napadu a sto ne zna pomoci odbrani to nema veze

avatar
_mladen_
Monday, 30.04.2018
19:52

Ma decko je okej igrac, koji jos moze da se razvija. Barsa je prosula velike pare za njega, to stoji.

avatar
NEMANJA RM
Monday, 30.04.2018
19:16

Tezak promasaj,igrac koji mnogo solira a ne ume da savuca loptu,gurne loptu i sa njom izadje u gol aut,tesko ce se njega barselona otarasiti jer je placen 160 miliona.

avatar
_Goran_
Monday, 30.04.2018
17:04

Kupis igraca od 20 godina za 100 miliona i posle jedne sezone ga prodas ? U domenu naucne fantastike je da se to desi.

avatar
England
Monday, 30.04.2018
16:58

Za novac koji bi dali za njega mogli bi kupiti dva odlicna krilna igraca Tovana i Drakslera jer Arsenal od krila ima samo Nigerijskog Mesija :D

avatar
CZYNWA
Monday, 30.04.2018
16:18

Nemoj Klope ljubim te.. Daj Drakslera ili jos bolje Klajverta.

avatar
Bergkamp10
Monday, 30.04.2018
17:56

Klajvert ce biti strasan igrac, vec jeste, i ja bi da dodje u Arsenal pre Dembelea...

avatar
P. S.
Monday, 30.04.2018
16:14

Izuzetno je neozbiljno reći za dečka od 20 ljeta (koji evidentno ume sa loptom, a uz to je i brz) da je promašaj, pa još i veliki. On je dopao u ruke najvećem uništitelju fudbalske igre i fudbalera u istoriji Barse, a plus je bio dugo povređen. Ne kažem da bih ga kupio i za duplo manje pare, ne kažem da nisam više očekivao, ali šta mu je ovaj radio još je dobro i igrao. Bio bolji ili lošili na terenu, dao gol, asistirao ili ne, sasvim svejedno, njemu sleduje klupa i minuti na kašičicu. Jasna je i više nego očigledna razlika između njega i pojmaša tipa Gomeša, D. Suareza, Dinja, Alkasera, Rakitića itd., nezavisno od toga ko je i koliko bio beskoristan u ovoj ili onoj utakmici. Da je dečko talentovan i da je potencijal vidi se i bez naočara, a šta bi se sa njim moglo napraviti i dokle bi mogao da dogura zavisi od mnogo stvari. U svakom slučaju da je klasičan pojmaš možda bi mogao da se nada mestu stratera u sledećoj sezoni kod Valverdea, a ovako... vrlo, vrlo teško.

avatar
Antonio Candreva87
Monday, 30.04.2018
21:12

Rakitic ni u kakvom slučaju ne moze biti promašaj, za sve ostalo se slažem.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 01.05.2018
12:52

Rakitic koji je ucestvovao u tolikim uspesima ne moze nikako da bude promasaj. Gol u finalu LS, protiv Reala...

avatar
Mino Rajola
Monday, 30.04.2018
16:14

Ne treba Lfc-u. Ušao je u seriju povreda, možda bude kao Abu Dijabi, Rojs i slični. Drugo, izgleda da i nije vredan i disciplinovan. Suviše solira, nije tip tiskog igrača. Sad je u depresiji, u Dortmundu je pravio probleme kao Kutinjo kod nas. Mi smo se rešili Kutinja za veliki novac, uskoro se rešavamo i Džana, tako da ćemo se isčistiti od svih foliranata i ucenjivača.

avatar
Rise up
Monday, 30.04.2018
16:09

Ne znam po cemu je Dembele promasaj.Budite malo objektivni.Bio je povredjen vise od pola sezone. Odigrao je samo 720 minuta u Primeri.To sto je igrao bio je korektan.Momak zna da igra fudbal.

avatar
REDsYNWA
Monday, 30.04.2018
15:08

Tesko da ce dobiti dok je valverde tu posto ni on ne zna ko mu gde igra i ako igra zasto mu tu igra.Nije mi jasno zasto igra sa 2 napadaca i zasto pokusava da menja formaciju.A mislio sam da je sjajan trener samo sad mi i ne deluje nesto barsa posebno pod njim.A u Liverpool bi mogao zasto da ne igrac po klopovom ukusu samo ne za 105miliona sigurno mozda nekih 60-70 plafon,ko im kriv sto su ga oni preplatili jos bio povredjen ispao iz forme ma haos.

avatar
mladenq_
Monday, 30.04.2018
15:04

Dembele je daleko od promasaja. Pola sezone bio povredjen, drugu polovinu ga Valverde maltretira, jezivo sta mu radi indijanac. Mogao je da pokaze vise u toj mizernoj minutazi koju je imao ali je potpuno razumljivo sto nije. Ono je jasno u svakom slucaju, nakon tipa 10 min gledanja Dembelea, jeste da stvarno ima taj X faktor fudbalski koji ga odvaja od nekih mediokriteta poput D Suareza, Rafinje i slicnih i definitivno bi bilo jezivo glupo prodati ga. Moze samo bolji biti od ovoga sto smo vidjeli a i ovo sto smo vidjeli je vise od onoga sto je Rakitic prikazao za 4 godine fudbala u Barsi tokom kojih je bio nedodirljiv u prvom timu.

avatar
GoHard#aporla13
Monday, 30.04.2018
16:02

Pa onda je promasaj? Kakve veze ima da li trener na to utice ili ne, promasaj je promasaj. Cak i Deulofeu je dobijao vise sansi od njega jer je radio tesko dok Dembele nespreman ulazi u utakmice zbog cega se i povredio, vodi nocni zivot i nije da je bas omiljen glavnim igracima, jednostavno kao da nije ni dosao, kada igra bolje da ne igra osim protiv Celsija i onih treceligasa nije delovao kao lazovic,

avatar
V84
Monday, 30.04.2018
20:32

A jel ti to on na skajpu pricao kako vodi nocni zivot i kako ga glavni igraci ne vole ili ti je na viberu to poslao neko os glavnih igraca... Koje ti izjave iznosis suva nebuloza.

avatar
GoHard#aporla13
Monday, 30.04.2018
18:42

Nadji mi tih 20 profila, samo menjam imena kad mi banuju glavni nalog. Nadji mi 2. i 3. i imas pivo od mene. a imam pravo da odgovaram kome hocu i mogu i da spamujem ako hocu. Dembele zlatna lopta!

avatar
mladenq_
Monday, 30.04.2018
16:56

Gledaj da mi se ne obracas, misljenje likova koji imaju 20 naloga i jedini im je cilj da provociraju me stvarno ne zanima ni najmanje. Malo bih ti ja detaljnije rekao sta mislim o tebi, ali vidim da si zasticen ovdje kao ugrozena vrsta posto mi ne odobravaju ni najnormalnije moguce replike, jer pobogu, mozda se nadjes uvrijedjen.