Veliki Del Pjero se vraća u fudbal, sledeća stanica je Španija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.01.2016.
09:47
Izvor: Sportske.net

Daleko od svog Juventusa, posle komentatorskog posla ponovo će biti direktno uključen u fudbal.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Del Pjero će dobiti funkciju u španskom drugoligašu, ekipi Majorke. Kako smo pisali, Stiv Neš je kupio klub zajedno sa gazdom Sansa i spreman je da svog prijatelja Del Pjera uključi u projekat.

Dve su varijante, da legendarni Italijan bude trener, što je ipak manje verovatno u ovom slučaju, ili da dobije neku drugu funkciju.

"Marka" piše da je najverovatnije da će Del Pjero biti sportski direktor, plan novih vlasnika je da se za par godina vrate u špansku Primeru.

Majorka je u Segundi već tri sezone, prethodni vlasnik je između ostalih bio i Nadal, sada ipak treba očekivati veća ulaganja.

Del Pjero je, što je najžalije navijačima Juventusa, u ovom trenutku daleko od Torina, nije baš u najboljim odnosima sa predsednikom Anjelijem, pa ne treba očekivati njegov povratak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Doeee
Saturday, 09.01.2016
02:17

Kad pobedite poslednjeplasirani tim u Serie A-50 komentara. Kad je vest o legendi kluba i italijanskog fudbala-2 komentara. Sramota vasa (juventina sa portala). A o tome kako se klub poneo prema ovakvoj igracini nema potrebe trositi reci. Sramota vasa (kluba). Del Pjero-majstor nad majstorima.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 07.01.2016
22:10

AKO SE TO REALIZIRA I JA NAVIJAM ZA MAJORCU nakon Juventusa naravno

avatar
mak_juventino
Thursday, 07.01.2016
12:54

Samo jedno cu reci - FORZA MAJORKA :DDD