Velikani stali u red za biser iz Birmingema!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.03.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampioni Nemačke, Holandije i Engleske zainteresovani su za mladog fudbalera.

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, talentovani fudbaler Aston Vile Džejden Filodžin-Bidejs našao se na radaru evropskih velikana.

Ovom momku ugovor sa klubom ističe na leto, ima 17 godina i pružao je odlične partije u U18 Premijer ligi ove sezone, gde je na 10 nastupa upisao šest golova i asistenciju.

Skrenuo je pažnju Mančester sitija, ali i Ajaksa i minhenskog Bajerna, pa će Vila imati jako težak zadatak da ga zadrži.

Ugovor mu ističe, teško je poverovati da ekipa iz Birmingema može da parira pomenutim zainteresovanim stranama, posebno ako se vrati u Čempionšip.

Jedino što u Birmingemu eventualno mogu da mu ponude je minutaža, ali u poslednje vreme i Ajaks i Bajern sve češće daju šansu mladim fudbalerima, pa se čini da bi Filodžin-Bidejs imao prostora i u Amsterdamu i Minhenu.

Siti se čini kao najmanje realna destinacija, ali nikada ne treba otpisati bogatu upravu, koja mora da razmišlja i o budućnosti, jer bi zbog kazne Uefe da ne igraju u Ligi šampiona mogli da postanu manje primamljivi igračima svetske klase, makar u narednih par godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke