Velikani se otimaju oko bisera iz Portugalije, Žorž Mendeš ima druge planove!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.02.2019.
18:29
Izvor: Sportske.net

Mogao bi popularni superagent da pomrsi račune nekim od najvećih evropskih klubova.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Preneli smo danas, Mančester junajted je spremio veliki novac za dvojac iz Benfike, Žoaa Feliksa i Rubena Dijasa, više OVDE.

Za talentovanog Feliksa je ozbiljno zainteresovan i Juventus, jasno je da je pred ofanzivnim vezistom blistava budućnosti.

Ipak, 19-godišnji fudbaler Benfike bi karijeru mogao da nastavi u Vulverhemptonu.

Naime, Vulvsi su zainteresovani da ga vide u svojim redovima, a imaće i pomoć uticajnog agenta Žorža Mendeša, koji je usko povezan sa klubom sa "Molinua".

Izdejstvovao je brojne neočekivane transfere "Vukovima", koji su još dok su igrali u Čempionšipu doveli Rubena Neveša iz Porta, a letos i Ruija Patrisija iz Sportinga i Žoaa Mutinja iz Monaka.

Feliks ima i veliki otpusnu klauzulu, ali se u ekipi iz Premijer lige nadaju da bi uz pomoć Mendeša mogli da pronađu zajednički jezik sa upravom Benfike i mladog Feliksa presele u svoje redove.

Žoao Feliks

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Thursday, 28.02.2019
19:33

To bi bio odlican potez za njega. Dosao bi u ekipu koju vodi Portigalac, koja ima dosta potrugalskih igraca a igrao bi protiv najjacih ekipa u Premijer ligi. Ne bi imao toliki pritisak kao da je na primer u Juventusu, Junajtedu ili Realu. Postepeno da razvija karijeru.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.02.2019
22:13

Slazem se uz to bi dodao da bi nama odlicno legao R.Neves jer Matic ima vec 30 a na ljeto 31g, on bi bio sjajno dugorocno rijesenje na toj poziciji.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 02.03.2019
21:25

NikkiCFC pa on i nije bio dugorocnme rijesenje,svoje najbolje je dao Chelsea,prvu sezonu je bio ok ali sada nije los ma da za sledecu sezonu je vec upitan.

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.03.2019
08:54

Kao sto sam i predvideo posle dve sezone zelite Matica out.