Velikani hoće Brava!

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.03.2018.
19:09
Izvor: Sportske.net

Rezervni golman Mančester Sitija još uvek je na ceni.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Klaudio Bravo je leta 2016. godine stigao na "Etihad" kao veliko pojačanje.

Odmah je stao među stative "Građana", legenda kluba Džo Hart je zbog njega završio na pozajmici u Torinu, ali Čileanac nije opravdao očekivanja, imao je previše kikseva, Siti na kraju nije osvojio nijedan trofej, pa je Gvardiola tokom minulog leta u redove svoje ekipe preselio sjajnog Edersona Moraeša, koji je postao nezamnjiv na golu "Građana" ove sezone.

Bravo je tako pao u drugi plan, bilo je priča da bi mogao da se vrati u Španiju, ali kako prenose čileanski mediji, iskusni golman bi na leto mogao da promeni sredinu i još bi dobio priliku da nastavi da brani na najvišem nivou.

Naime, za njegove usluge zainteresovani su Pari sen Žermen i Napoli.

"Sveci" nisu zadovoljni Trapom i Areolom, žele golmana svetske klase, često su u vezu sa klubom iz francuske prestonice povezivani golmani poput Jana Oblaka i mladog Đanluiđija Donarume, ali čini se da je iskusni Čileanac daleko dostupniji od pomenutog dvojca, pa bi mogao da se preseli na "Park prinčeva" pred narednu sezonu.

Napoli ostaje bez prvog čuvara mreže, Pepe Reina se maltene dogovorio sa Milanom i od naredne sezone ćemo ga gledati na "San Siru", a izgleda da pod Vezuvom veruju da bi Bravo bio pravo rešenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke