Velikan prodaje pola tima, pa dovodi Sarija?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.09.2020.
11:17
Izvor: Sportske.net

"Vučica" bi mogla da izvrši kompletni "reset"!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Roma je ostala bez povređenog Zaniola, Kolarov je u ovom trenutku na drugom delu pregleda pred odlazak u Inter, Džeko čeka Juventus, ali su sada manje šanse, jer je šampion blizu Suareza.

Od Fonseke je novi vlasnik Dan Fridkin tražio da smanji broj igrača i plate za 20%, ali priča se da i Portugalac nije siguran.

Sportski sektor treba da se oslobodi golmana Olsena koga želi Seltik. Karsdorp je blizu Atalante, Fazio bi mogao u Kaljari, Hesus u Đenovu, Florenci je prekobrojan, kao i Ćorić, Peroti, Pastore koji nema ponude.

Under bi mogao da ode u Napoli, Klajvert kod Pipa Inzagija u Benevento. Tek kada se oslobode većine igrača, moći će da kupe nekoga, ali i dalje je neizvesno šta će biti sa direktorom.

Navodno, novi vlasnik, Dan Fridkin hoće Ragnika za sportskog direktora, a planira da ako stvari krenu loše, smeni Fonseku, sugestija je Mauricio Sari koji je i dalje pod ugovorom sa Juventusom.

Baner 3

Iskusni trener bi mogao da prihvati ponudu i vrati se u igru, a bio bi mu ponuđen dugogodišnji ugovor i poverenje koje nije imao u Juventusu, iako je osvojio titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke