Velikan odustao od "Sveca", Italijani u pol-poziciji!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.09.2018.
12:10
Izvor: Sportske.net

Novi momenti.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Liverpul je, čini se, odustao od Adrijena Rabioa!

Sudeći po engleskim medijima, premijerligaš napušta trku za talentovanog veznog igrača PSŽ što ostavlja Juventus i Milan kao glavne konkurente za njegov potpis.

"Rosoneri" se najviše uzdaju u poznanstvo između Rabioa i njihovog sportskog direktora Leonarda, koji mu je prvi pružio šansu u Parizu kada je bio trener francuskog šampiona.

Sa druge strane, protiv sebe imaju Marotu i ekipu, ljudi koji su nas više puta zapanjili svojim transfer umećem, a posebno dovođenjem igrača bez nadoknade.

Dvadesettrogodišnjem igraču ističe ugovor sa Parižanima na kraju ove sezone, par puta je i odbio ponudu za produžetak saradnje što definitvno znači promenu sredine na leto.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Sunday, 09.09.2018
12:22

Rabiot ili neves i to je top ekipa liverpoola niko vise ne bi bio potreban,u narednih nekoliko godina.vise bih voleo neves zbog slobodnih udaraca i pokusaja van 16 ,ali rabiot bi bio za dz.Za juventus mi ponekad nije jasno koliko oni takmicenja igraju cini mi se imaju 3 ekipe pa ocigledno za svako takmicenje po jedna,al opet sto je dzabe i bogu je milo verujem da su oni tu uvek prvi.

avatar
Savoa
Sunday, 09.09.2018
12:19

Potpuno nepotreban Liverpulu.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 09.09.2018
18:14

Kao sto su vam i trofeji nepotrebni pa ih ne osvajate 30 godina.