Velika želja Junajteda košta 70 miliona!

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.04.2019.
17:27
Izvor: Sportske.net

Klub postavio cenu, hoće li je "Đavoli" platiti?

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester junajted će na leto napraviti velike promene u ekipi, to je sasvim jasno.

Što se tiče pozicije desnog krila, koju već neko vreme očajnički pokušavaju da pojačaju, od Džejdona Sanča po svemu sudeći neće biti ništa.

Zato se okreću drugim metama, a jedna od njih je, doduše ne za krilnu poziciju već za vezni red, fudbaler lisabonskog Sportinga Bruno Fernandeš.

Portugalski reprezentativac blista ove sezone u dresu "Lavova", postigao je 26 golova u svim takmičenjima, upisao je i 14 asistencija.

Skrenuo je pažnju velikog broja klubova, pa tako i Junajteda, a sada je poznato koliko će zainteresovane strane morati da plate za njegove usluge.

Naime, predsednik Sportinga Federiko Varandas je istakao da Bruno Fernandeš neće napustiti Lisabon za manje od 70 miliona evra.

Sporting je tako na pragu sjajnog posla, kako su vezistu iz Sampdorije doveli za nešto manje od 10 miliona evra.

Vezista ima ugovor sa klubom do 2023. godine i otpusnu klauzulu od 100 miliona evra, ali je uprava očigledno spremna da pregovara za manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
19:19

Dobar je igrac ali mislim da bi trebali biti zadovoljni sa 60tak mil. Sto se Sancha tice mislim da nece odoliit nepristojnoj ponudi. A malisa je i sam Englez i vjerujem da ima ambicije da bude standardan u reprezentaciji. Prelazak u MANU gdje im je potrebno desno krilo moze samo to ubrzati jer bi bio standardan. Herrera ako ode ja bih volio da Lo Celso bude zamjena za njega jer je decko jedan od boljih veznih u ligi. Ogromno je iznenadjenje a za Matica R.Neves.

avatar
Rikardo Roča
Friday, 05.04.2019
18:39

Dobar igrac. Dobar pregled igre,jak sut. MU nema takvog igraca. Ako neko misli da je to Pogba,onda treba da bude precizniji malo i da kaze "Pogba s' vremena na vreme...". Pozzz

avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
19:13

Pa ne mozes nikako porediti njih dvojicu i ligu u kojim igraju...