Velika promena - Ostaje samo jedan, ovako će izgledati Interov poker napadača?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.03.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Belgijanac ostaje, po svemu sudeći, Konte će morati da dovede trojicu napadača. Lista imena se već zna...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, videćemo potpuno novi napad Intera u novoj sezoni. Tačnije, ostaje sigurno Lukaku koji je bio i najveće pojačanje leta, a sada je pod kritikama, razlog je to što ne daje golove u derbijima.

Aleksis Sančez je sve dalje iako bi ga Junajted pustio za mali novac, u Interu nisu uvereni da bi Čileanac vredeo, odnosno on traži polovinu plate koju bi imao među "Đavolima", to je oko 11 miliona evra i to ne dolazi u obzir. Inter sada plaća pet, veći deo pokriva Junajted i tu su male margine za dogovor.

Ono što je neizvesno je sudbina Lautara Martineza, u Interu ga ubeđuju da potpiše novi ugovor, izbriše klauzulu, ali videćemo, ako Barselona plati 111 miliona evra, "Bik" bi mogao da ode. Ipak, to nije sigurno, prva Barsina želja je Nejmar, sumnja se da će imati novac i za Argentinca, mada bi mogli da ponude Vidala ili čak Dembelea kao deo sporazuma.

U tom slučaju, čak bi tri nova napadača stigla u klub. Jedan je Žiru koji bi stigao kao slobodan igrač, drugi Obamejang za koga bi Inter potrošio deo novca dobijenog za Lautara, a četvrti bi bio mlađi napadač.

Kazino baner


Od Dibale nema ništa, videćemo šta će biti sa Ikardijem, ali u Interu računaju na novac od Maurita. Moguće je da će iskoristiti klauzulu vratiti u klub Pinamontija iu Đenove, čime bi kompletiirali poker napadača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 20.03.2020
18:46

Najveca prevara u fubalu, odigrao jedva 200minuta prima 5miliona od intera i ko zna koliko mu United daje, trebao bi da se pokrije usima i da prihvati tih 5miliona, dogsiter, umisljeni igrac, od kad je presao u Manchester propao nacisto.

avatar
Gile sile pravi
Friday, 20.03.2020
12:42

Vidal bi bio deo kusura za Lautara Martineza, a navodi se da Barsa nema doviljnoo para za Nejmara i Lautara. pa ako taj Lautaro ima otkupnu kluzulu od 111 miliona evra koliko onda vredi Vidal to je ne vise od 11 miliona evra. ako 11 miliona evra predstavlja Barsi problem da dovede Lautata onda ok. ali ako neko misli da taj Vidal vredi vise od pomenutog taj se vara. Stim da bi ovde naveo ako Barsa ima 100 mil evra da plati Lautara onda ima i 111 miliona. sto znaci ili ce ga kupiti ili nece imati pare da ga kupi. Marota je bio jasan jos letos Vidal mu je vredeo 12 miliona evra i ne vise od toga, sledece leto ce to biti jos manje. ovde ce biti pre da ce Barsa skupljati pare za Nejmara prodajom Vidala i ostalih

avatar
Friday, 20.03.2020
12:18

Nisu male margine nego je mali prostor.

avatar
Amalainter
Friday, 20.03.2020
12:08

Ako plate kes 111 milona treba dati Lautara..A ako muljaju sa nekim zamenama,uracunati Vidala(tih 11 miliona realno) i stotka i cao...