Večera u Pekingu, Konte traži poker, dva Srbina u igri!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.07.2019.
10:12
Izvor: Sportske.net

Trener Intera opomenuo gazde da je Inter u zaostatku u prelaznom roku, da većina obećanja nije ispunjena. Ovo traži od kluba u narednim nedeljama.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Antonio Konte je, kako rekosmo, birao reči na konferenciji za novinare, ali svima je bilo jasno šta hoće da poruči kineskim gazdama, ali i Maroti.

Inter nije ispunio obećanja u prelaznom roku, za sada se tim i ne nazire, a nisu ispunjene ni pretpostavke kada su igrači kojih se treba osloboditi u pitanju.

Ikardi koji je ostao u Italiji i dalje nije blizu odlaska, Juventus će čekati, Napoli ubeđuje Argentinca, ali teško da će milanski tim uspeti u nameri da uzme 60 miliona evra za ražalovanog i otpisanog kapitena. Konte je postupio po nalogu kluba, eliminisao Ikardija, rekao Naingolanu i Žoao Mariju da ne računa na njih, ali dva trojica su i dalje u klubu.

"Nindža" ima ponude iz Kine, Đangsu koji je kao i Inter, vlasništvo porodice Žang, razmišlja da ga otkupi od svog kluba, ali to je praktično ulaganje u istu kasu. Sada je problem i Perišić, njega je Konte spomenuo nakon duela sa Junajtedom, ne može da mu promeni navike, Hrvat jednostavno nije igrač koji bi u 3-5-2 pokrivao kompletnu levu stranu.

Meta su četiri igrača, Džeko i Lukaku u napadu, prvi je blizu, drugi i dalje u magli, jer Junajted ne spušta cenu i to frustrira Kontea. Traži levog spoljnog igrača, jedan od kandidata je Kolarov, pominje se i Darmijam, ali bi trener Intera radije Srbina koji više može da učini u ofanzivi.

I na kraju, vezista. Sergej Milinković Savić se nameće kao kasno rešenje, novac i Galjardini u Laciju bi završili posao, ali za to će biti potrebna još neka prodaja, odnosno da ode i Perišić, kako bi se kasa napunila.

Ovo je idealan scenario, videćemo koliko mogu da učine u klubu, ali Konte je nezadovoljan, zbog ovakve situacije je samo dva dana od početka priprema otišao iz Juventusa. Naravno, sada to neće učiniti, ali kako sada stvari stoje, teško će uspeti u nameri da uigra tim do početka prvenstva, krajem avgusta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 22.07.2019
10:28

Propali su oni...navijaci intera pricaju da inter nije mogao da kupuje zbog ffp-a,a ustvari nemaju dinara

avatar
Z
Monday, 22.07.2019
10:27

Ovo sa SMS-om postaje vec ozbiljna komedija.....decko je dobar igrac i moze da postane klasa.
Ali sa ovakvim "seljenjem" i "interesovanjem" po 10 klubova u protekle dve sezone...a on opet ostaje u Laciju, sve postaje malo degutantno

avatar
Mangus
Monday, 22.07.2019
10:23

Inter ne moze da izdvoji 80 miliona za lukakua, a ocekujete da izdvoji isyo toliko ili vise za sms-a)

avatar
REVØLT
Monday, 22.07.2019
10:22

A zasto mu Ivan lepo ne bi igrao drugog napadaca? Ne mora da igra sa dva klasicna spica, cak je i pozeljno da to budu suprotni profili.

avatar
Gile sile pravi
Monday, 22.07.2019
12:11

Zato sto je prijatelju Konte prekomandovao, sa desnog krila Politana U napadaca, on je vec stvorio guzvu u napadu, znaci Lautaro pa ako mu stignu Dzeko i Lukaku to su tri klasicna napadaca, i na sve to dodas Politana tek kao cetvrtog napadca iz opcije, tako da bi Perisic bio tek peti napadac, Perisic bi bukvalno odigrao 3 utakmice za sezonu u toj formaciji koju Konte forsira, stim da mu je Politano mnogo bolja opcija kao napadac jer je to vec igrao U Sasaulu kao standardnu poziciju, dao je u zadnjoj sezoni tamo kao napadac 11 golova

avatar
REVØLT
Monday, 22.07.2019
22:18

To je sve AKO dodju ta dvojica (Dzeko verovatno i hoce), a i Perisic je to igrao na pocetku svoje karijere, bio je bas tako nesto izmedju ofanzivnog veznog i napadaca...

avatar
Amalainter
Monday, 22.07.2019
10:21

Imao je Inter srece u prethodne dve sezone izborivsi ligu sampiona u poslednjem kolu...Kinezi su razocarali,bilo je price da ce uloziti novac,ovako smo opet na klackalici-borba za ligu sampiona i ove sezone