Već se zna, ovo su dva pojačanja Reala, ali ko će otići?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.12.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net

Perez već završio dva posla, golman ima odrešene ruke, da li je zima pravo vreme za veliki odlazak?

EPA-EFE/Luca Piergiovanni
EPA-EFE/Luca Piergiovanni

Povezane vesti

Približava se januar, iako nema najava velikih transfera u ovo doba godine, tačnije zimski prelazni rok retko kada donese neki šokantan prelazak, Real Madrid će sigurno pojačati igrački kadar.

Dvojica fudbalera su manje-više sigurni, ali to je investicija za budućnost. Ezekijel Palasios iz River Plate je već dogovoren transfer, ostalo je da se ozvaniči i on će se pojaviti u Valdebebesu prvih dana januara.

Drugo novo lice biće Brahim Dijaz, povratnik iz Mančester Sitija. On je odbio ugovor sa "Građanima", želi u Real, Siti bi ga pustio šest meseci pre kraja ugovora za desetak miliona, pa Perez neće čekati.

Momak kome je menadžer Pere Gvardiola ima 19 godina, na njemu će Real zasnivati budućnost, ponikao je u Malagi, otišao u Englesku, prošle godineo odigrao pet mečeva u PL, ove ne dobija šansu.

Mario Hermoso koji igra za Espanjol je trebalo da bude pojačanje za odbranu, ali se povredio i Real neće platiti klauzulu ove zime.

Ono što je sigurno kada su odlasci u pitanju je dozvola da Kejlor Navas promeni sredinu, ako nađe klub koji će platiti obeštećenje, a Isko može da ide za 100 miliona, ili će ostati do leta i možda biti prodat Sitiju ili iskorišćen kao deo dogovora oko dolaska Azara.

Bilo kako bilo, Andalužanin je sve bliži izlaznim vratima. Rešenja za mesto napadača nema, Real je, kako smo rekli najneefikasniji u poslednjih pet sezona, sa Ronaldom su otišli i golovi, ali na tržištu nema igrača koji bi zadovoljio kriterijume Solarija, mada ne isključujemo mogućnost da Perez ima nekog skrivenog aduta u rukavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Wednesday, 26.12.2018
22:41

Iz pouzdanih izvora sam saznao da Azar i Alaba sigurno dolaze, da ce se probati sa dovodjenjem Eriksena ali i da se jos dvoume oko Ikardija. I da, stize jos jedan stoper ali slabijeg renomea, verovatno iz Primere

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 26.12.2018
15:55

Ah jaka im pojacanja...

avatar
Misosesic
Wednesday, 26.12.2018
11:19

Mislim da ce i Sarabija iz Sevilje da dodje umjesto Iska.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 26.12.2018
10:58

Exequiel nikako nije Ezekijel.