VBA kvari planove Klopu

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.12.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

"Redsi" su pokazali interesovanje za odličnog defanzivca, ali Vest Brom planira da im pomrsi račune.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Vest Bromvič Albion je letos iz Al Ahlija na pozajmicu doveo egipatskog reprezentativca Ahmeda Hegazija.

On je doveden na pozajmicu do kraja sezone, ali VBA ima i pravo preče kupovine.

Liverpul je pokazao interesovanje za njegove usluge, četi Jirgena Klopa su neophodni kvalitetni defanzivci, ali će Nemac morati da nastavi da traži rešenja, Hegazi ostaje na "Hotornsu".

Naime, stručni štab na čelu sa novim trenerom Alanom Pardjuom želi da zadrži Hegazija, koji se našao u startnoj postavi "Vrećica" na svakom susretu u PL ove sezone.

VBA je u dogovor sa Al Ahlijem umetnuo klauzlu po kojoj za 4,5 miliona funti do 30. juna, u bilo kom trenutku, može da otkupi njegov ugovor od egipatske ekipe.

To planiraju da urade već u januaru, kako bi odbili interesovanje Liverpula, ali i još nekolicine klubova iz Premijer lige.

Hegazi Mustafi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 15.12.2017
20:08

Ako mu se stvarno javi Liverpul, onda i ako aktiviraju klauzulu, on nece hteti da potpise ugovor sa njima vec ce otici u Liverpul. Ako ga Liverpul stvarno hoce.

avatar
Wizard08
Friday, 15.12.2017
19:39

pa neka ga kupe i neka odmah wba-u ponude 30 m

avatar
Mangus
Friday, 15.12.2017
19:15

Zar igrac nema pravo da odbije ugovor? Ili je pristankom na tu pozajmicu i klauzulu pristao i na ugovor po otkupu?

avatar
Saturday, 16.12.2017
01:04

Ima pravo,onda ce u junu prestati da vazi pravo prece kupovine,pa ce Al Ahli prodavati ko da vise ...

avatar
_Goran_
Friday, 15.12.2017
19:03

Liverpul nije zainteresovan za njega.

avatar
Gorčilo
Friday, 15.12.2017
18:56

Po pojedinim engleskim medijima kruži tema oko Kutinjovog prelaska u Barselonu u januaru, ali pod uslovom da Liverpul već u januaru dovede Keitu, Van Dajka i Lemara. Možda to nije loša ideja. Što vi Redsi a i ostali mislite o tome?

avatar
Sejoinho
Friday, 15.12.2017
20:37

Dolazak Keite i Dajka je ok al odlazak Kutinja i dolazak Lemara nebi bio pogodak.Prvo Lemar i Keita ne mogu igrat ligu prvaka u nastavku sezone,a i pitanje dal bi Lemar bio dovoljno dobar da zamijeni Kutinja koji do sad kida.Najbolje bi bilo ako vec Kutinjo sigurno ide ugovorit Lemara za ljeto kao sto smo uradili sa Keitom a Dajka il nekog dobrog stopera tipa De fraja dovest u januaru jer nam je prijeko potreban,nadam se da nije istina da je Klop zagrizao za Hegazija nikako mi se taj momak ne svidja,doduse nisam ga gledao u WBA vec znam ga dok je igrao u Fiorentini,mozda grijesim al novi Lovren nam ne treba...Provjereno ime u defanzivi nam treba za ligu prvaka i borbu za top 4 a na ljeto cemo imat vremena za razmisljat i nece bit mjesta za pogresne poteze.Klop je do sad dovodio dobre igrace,jedino me Ox nije zadivio al ako Klop vjeruje u njega onda i ja sam na strani Klopa,siguram sam da ce napravit dobar tim,dosta se pricalo o Obamejangu pa vidjet cemo :)

avatar
Sejoinho
Friday, 15.12.2017
22:40

Moramo bit realni i upravo to reci,da bi polufinale bilo i vise nego dobar uspijeh,gledajuci gdje smo bili prije 2-3 sezone a gdje smo sad.Vise se treba fokusirat na PL mada imat cemo problema kad dodje Africki kup nacija necemo imat Salaha i Manea pa cak ni Matipa,takve igrace je tesko zamijenit pogotov tad ce bit i raspored gust ako prezivimo to u top 4 sigurno cemo i sl sezone bit medju 32 najbolja tima.Nadam se da Ox moze izgurat neku formu pa da bar polovicno zamijeni Salaha.I ove postave bez Salaha i nekad Manea je samo podgrijavanje ekipe koja ce gurat kad dodje to prokleto prvenstvo.Bilo bi lijepo kad bi u januaru doveli stopera i nekog veznog igraca,samo da ne gledam vise Klavana,Lovrena i Hendersona.Dosta promjena bi trebalo napravit al tek na ljeto.Valjda ce uskoro se Lalana vratit na teren,zaboravljen je po malo al ce nam dobro doc u ovom kavezu za top 4 :D

avatar
Gorčilo
Friday, 15.12.2017
22:18

Mislim da je prioritet ove sezone izboriti top4 nego li doći do polufinala LŠ (jer mislim da je to plafon ove ekipe uz naravno dosta sreće na žrebu) a u PL biti 5-6 pa onda igrati LE naredne sezone.