Vanda našla dogovor oko Ikardija, ceh će platiti trener!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2020.
10:40
Izvor: Sportske.net

Izgleda da dogovor postoji, videćemo šta će se desiti u narednoj epizodi...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

ESPN je javio da su PSŽ i Inter našli dogovor oko otkupa Ikardija. On neće biti 70 miliona evra, već 60, Italijani su pristali navodno, zbog posledica pandemije, ali i jer im se žuri da prodaju Argentinca koga ne žele u timu i koji je na pozajmici u Parizu.

Vanda Nara je pregovarala sa Leonardom, ugovor bi trebalo da bude na četiri godine, 10 miliona po sezoni što je manje od onoga što je imao Kavani koji odlazi kao slobodan igrač.

Leonardo navodno kupovinu Ikardija smatra za uvod u otkaz Tuhelu u koga nema poverenje i lobira kod vlasnika da Nemac bude smenjen i da umesto njega na klupu stigne Alegri.

Veruje se da sa Italijanom PSŽ ima mnogo veće šanse za uspeh u Evropi.

Sa druge strane, i dalje ne prestaju spekulacije da će otkup Ikardija biti uvod u posao sa Juventusom koji želi Argentinca i da će on biti razmenjen za novac i Aleksa Sandra, ili eventualno Pjanića, mada Bosanac odbija transfer u Pariz.

Bundesliga


Inter se obezbedio od toga, ako Ikardi zaigra za neki drugi italijanski klub, PSŽ mora da uplati u kasu "crno-plavih" još 15 miliona evra.

Time Marota želi da osujeti nameru nekadašnjeg kapitena da pojača Juventus, odnosno ostane u Seriji A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 26.05.2020
13:00

Pa ako je ovo istina za tih 60 mil. (barem ja sumnjam) onda PSG i nije na gubitku.Uz doplatu tih 15 opet ce doci do cifre od 75 mil. sto je 5 vise u odnosu na prethodno dogovorenu cifru.Sa druge strane,cudno mi je da je Inter pristao na smanjenje jer direktno "pomaze" Juventusu da lakse kupi Ikardija.Tako da mi ova cela prica i nema smisla.