Van Gal šalje ponudu u Torino!

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 05.07.2015.
15:44
Izvor: Sportske.net

Ni Van der Vil, ni Fabinjo, menadžer Mančester Junajteda rešenje za kritičnu poziciju desnog beka vidi u italijanskom reprezentativcu.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Dobro obavešteni novinar Đanluka Di Marzio piše da je Luj Van Gal krenuo u akciju dovođenja Matea Darmijana na 'Old Traford'.

On je došao do saznanja da je ponuda za jednog od najboljih fudbalera Torina u pripremi i da će najverovatnije iznositi 8.5 miliona funti plus bonusi.

Darmijan je u najboljim godinama, 25 mu je leta, standardan je reprezentativac Italije i važi za jednog od najboljih ofanzivnih bekova u Evropi.

Primarna pozicija mu je tzv. 'wing back', što će reći da bez problema može da drži celu stranu terena u formaciji sa tri štopera pozadi, koji Van Gal voli da forsira.

Holandski trener je prošle sezone možda i najveće muke imao na poziciji desnog beka, nju je najčešće pokrivao Ekvadorac Antonio Valensija iako mu nije primarna, dok Brazilac Rafael po svoj prilici nije igrač po njegovom ukusu i postoje indicije da će biti prodat ovog leta.

Mateo Darmijan se ovog leta u štampi dovodio u vezu sa Bajern Minhenom, ali te priče su splasle kada je Pep Gvardiola nedavno izjavio da će Filipa Lama nakon prošlogodišnjeg eksperimenta na mestu zadnjeg veznog vratiti na poziciju desnog beka.

Italy Soccer Europa League

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
as roma u srca
Sunday, 05.07.2015
18:24

nadam se da torino ovo nece prihvatiti i da ce on kod nas

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 05.07.2015
16:21

Dok nismo imali para, stalno se pisalo o njemu, a sad nista od bilo kakvog (ikakvog) interesovanja Milana za coveka...

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 05.07.2015
19:02

sta ce vam dbr ste popunjeni na tu poziciju abate i de siljo sta ces bolje bez ako ne mislis da darmijan igra lijevog beka sta je i pokazao da to moze

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 05.07.2015
19:26

Da, mislio sam da ga dovedemo za poziciju levog beka mada je tu uvek bolje da igra levak, ali on je i kao desnjak bolji od LA:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 05.07.2015
16:20

on poslao 8.5 miliona a romi su trazili 20 miliona za darmijana

avatar
Ole Gunar Solšer
Sunday, 05.07.2015
16:11

E tacno sam znao plasio sam se od ovoga pa da kupi Otamendija kao desnog centralnog Roha kao levog a u sredini vrv Smoling po bokovim Darmian i So i izjavio je da obozava da igra sa dva napadaca a trazi se partner Runiju tako da me to plasi glupo je jer Mancester ima fantasticna krila kao sto su Depay, Di marija, Jang i to ima da ih gusi pazite sad kad krene sa 3-5-2 u spicu ima da stavi depaja janga po levom ima da izmislja pozicije igracima ne daj Boze da bude ovako jer ako bude ima da mu odem u Mancester pa ce da vidi.

avatar
Sunday, 05.07.2015
17:12

Osećam da će sledeća sezona za Mančester biti još žalosnija nego sto je to bila prošla. Van Gaal nije pravi čovek za Junajted, transfer politika je žalost, o formaciji ne treba ni pričat.

avatar
Tuesday, 07.07.2015
17:43

Lupaju minuse jer im je život bez smisla, Zadnje dve sezone propasttttt..Mojes i Van Gal su gori od sve i jedne kataklizmične nepogode, Junajted će da ostane pustoš posle njih. Junajted jednostavno nema igru nikakvu, postotak poseda lopte je boranija, dzaba sve to ako nemaš igrače za takvu filozofiju, i usput to prolazi u španiji ali u Engleskoj NIKAKO!

avatar
mrancic
Sunday, 05.07.2015
20:11

Najzad jedan kpji se sa mnom slaze.Van Gal crka da se rasproda jos ono malo kvalitetnih igraca.UTD cekaju teski dani naredne sezone.Ili onaj idiot Vudvord nr da pare posle promadaja saGalkaom i De MarijomnI ubi ih neizvrsnost sa De Heom.Bicemo ja mislim ispod sestog mesta ove godine.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.07.2015
20:03

i ne znam sto ti hlupaju minuse kad si upravu...nek napisu demant i pobiju da nisi upravu mancester je od prelaznog roka napravio cirkus monti pajtona.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.07.2015
20:01

nazalost ko navijac man.untd moram se sloziti da veoma staticno odradjujemo prelazni rok jednostavno nigdje odlucnosti isto koda ne znaju koga da kupe dok se oni bave ramosom odose svi bolji igraci u druge klubove a on idalje ceprka i nateze se sa realom,eto mozda ostanemo i bez snajderlina koliko vidim arsenal obnovio zanteresovantost,ostate cemo i bez ramosa i bez otamendija,ostat cemo i bez lakazeta i bentekea,ostali smo bez bake mejsto da su pukli pare na sto i dali mu sta trazi oni pustise da ga milan kupi,od benzeme i kavanija nema nista isto od vidala,svajnija vise interesuje tenis i ana,gundogana pustili da porduzi ugovor sad ce morat puknut ogromne pare i ako bude htio da napusti borusiju,za firmina ne znam jesul ga htjeli ali eto otiso je i on,sad i sa darmijanom smjesna cifra koda ce torino to prihvatiti,sve kad saberes nema nas nigdje jer nismo nista uradili ostali smo bez dobrih igraca mi se zaljepili za igrace koje klubovi nece da puste,bice situacija recimo karvaljo iz sportinga vredi do 30 mil a kad dodje kraj prelaznog roka mi ne popunimo te rupe koje imamo u timu za nas ce biti 50 mil i po obicaju mi cemo to platiti pretplatiti,lakazet 30 bice i on 50,otamendi sad je 50 kad nam bude trebo bice 70 i darmijan ili koleman po 20 mil a nama ce biti 30 i sve to jer ne rade kako treba mjesto da puknu te cjene koje klubovi tarze i popune ekipu da ne izgube jos kojeg dostupnog igraca oni se bakcu ramosom i de heaom. sad kada pogledas koji su to dobri igaci dostupni mogu biti dostupni ako das duple pare od njihove vrednosti.

avatar
BorisUtd
Sunday, 05.07.2015
17:37

Sta fali formaciji 4-3-3 koju Junajted igra od februara, marta i koju ce igrati sledece sezone?

avatar
Berba9
Sunday, 05.07.2015
17:31

Nadam se da nije toliko tvrdoglav pa da opet pocne forsirati 3-5-2 jer je ocigledno da mi ne mozemo tako igrati...n4-3-2-1 najbolja

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 05.07.2015
16:02

dbr bi nam bio on resenje mozda za mn uz fabinja i najbolje

avatar
Milosch
Sunday, 05.07.2015
16:01

Pa sta sad bi sa Kolmanom?

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 05.07.2015
19:00

ne treba nam bolji je darmijan