Van Gal iskreno o Di Mariji

Autor: Đorđe Đokić
subota 02.05.2015.
00:29
Izvor: Sportske.net

Van Gal se otvorio i objasnio kakva je pozicija Di Marije u njegovima planovima, ali i potvrdio da nije sigurno da Argntinac ostaje u Junajtedu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Anhel Di Marija, najveće pojačanje Mančester Junajteda pred početak sezone, nije baš opravdao očekivanja i pored sasvim pristojne statistike i odličnih početnih nekoliko utakmica. S pravom, navijači se pitaju šta će se dešavati sa Argentincem tokom leta, a glasine da bi mogao već ovog leta da napusti Mančester i preseli se u Pariz sve su jače.

Van Gal danas nije mogao da potvrdi da će Di Marija sa sigurnošću igrati u Junajtedu naredne godine, između redova potvrdivši da problem postoji i da bi Argentinac mogao da napusti Junajted.

"Mislim da će Di Marija ostati. Sjajno rad, zadovoljan sam njegovim stavom, tako da tu nema problema. Ipak, menadžer i klub uvek zavise i od toga šta igrač misli.

Igrač na kraju odlučuje, videćemo šta će odlučiti. Ne može da kaže da je imao sjajnu sezonu. Tako da ćemo pričati sa igračem, analiziraćemo, kao i uvek. Onda ćemo pričati o budućnosti. 

Morate da se prilagodite filozofiji i to je teško za njega verovatno. Normalno, mislim da će imati sjajnu sezonu, verujem u to." - rekao je Van Gal otkrivši da se Di Marija ipak premišlja i da u glasinama ima i nešto istine.

Van Gal misli i da Svetsko prvenstvo i umor imaju ulogu u lošoj sezoni Di Marije.

"Nadam se da je i do toga. Onda će sledeće godine imati sjajnu sezonu." - otkrio je Van Gal.

Za sada od glasina postoji priča da bi Di Marija mogao u PSŽ. Pored loše sezone, Di Marija je imao i problem sa pljačkašima u svom domu što je dodatni problem za njega i porodicu. PSŽ se međutim povezuje i sa Pogbom, a zbog FFP-a teško da mogu da dovedu obojicu, osim ako možda Junajted ne želi razmenu igrača. 

U svakom slučaju, čeka nas zanimljivo leto. Realno, teško je poverovati da će Junajted prodati Di Mariju samo godinu dana nakon dolaska u Mančester.

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kufe7
Saturday, 02.05.2015
11:09

Mnogo očiju je bilo uprto u njega ove sezone,I mnogo je razloga za to,kao prvo novac koji je dat za njega ,kao drugo došao je u klub koji je u stanju rekonstrukcije i mnogo se očekivali od njega baš kao što je prošle godine bio slučaj sa Fellainijem pa onda i taj umor ,mnogo utakmica sa Realom prošle sezone pa SP i onda dolazak u najzahtjevniju ligu na svijetu.On je na početku sezone pokazao da može da je nastavio onim tempom bio bi daleko najbolji asisten lige ali je mnogo faktora uticalo na njegovu formu.Mada mislim kad sad na ljeto dovedemo neko veliko ime da će se dodatno teret skinuti sa Angela jer će se gledati na nove igrači i mislim da bi mogao fizički ojačati i nadam se da će ponoviti sezonu iz Reala 13-14.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 02.05.2015
13:42

Kada smo ga prodali ja sam pricao da u Realu je imao samo jednu fenomenalnu sezonu a ostalo sve prosek. Tako ce i tu biti.

avatar
SAB
Sunday, 03.05.2015
01:24

Tako je bilo i nama sa Toresom.

avatar
gagyb
Saturday, 02.05.2015
09:42

Ista situacija kao sa Ozilom. Prvih par utakmica na nivou i onda cijela sezona sivilo. Svi su kudili Real jer ih je prodao ali ipak se ispostavlja da nisu bili toliki kvalitet igraca kao sto su zvucali.

avatar
MUFC14
Saturday, 02.05.2015
12:41

Ako bolje pogledas slicna je i sa Fabregasom i Sancezom samo sto su oni igrali duze nego Ozil i Di Maria na vrhunskom nivou ali su opet dosta pali u drugom delu sezone.

avatar
SAB
Sunday, 03.05.2015
01:25

Fabregas je dosta toga doprineo Celsiju za osvajanje Premijer Lige, 20 asistencija sta ces vise?

avatar
skols18
Saturday, 02.05.2015
08:09

di marija ostaje da bude glavni

avatar
Emre Can
Saturday, 02.05.2015
01:30

dobar je di marija igrac

avatar
Saturday, 02.05.2015
01:14

Ja bih voleo da prodamo Di Mariju. Pominje se PSZ koji hoce da ga kupi za nekih 50 miliona. Voleo bih da se to ostvari. Dodamo malo, kupimo Humelsa i Klajna (nekih 75 miliona za njih), zatim Depaja i Gindogana (50), i, po potrebi, jedan napadac, mozda Lakazet koji nije skuplji od 25 milki. Mislim da ne treba trositi preko 150 miliona na leto, ali da treba ulagati u pozicije na kojima skripi (stoper, desni bek, zadnji vezni, spoljni, i napadac, ako ode Van Persi). Jedva cekam leto i pocetak prelaznog roka. GGMU!

avatar
quaresma07
Saturday, 02.05.2015
23:45

Ako sam ja dobro razumeo finansijski fer-plej, onda klubovi ne smeju biti u minusu vise od 45 miliona za dve sezone. Koja je poenta uvodjenja toga u fudbal, ako to niko ne ferma ni 2%...

avatar
SAB
Sunday, 03.05.2015
01:26

Veoma lose razmisljas mladicu

avatar
Nikola M.
Saturday, 02.05.2015
00:53

Ja verujem u Anhela, verujem da će pronaći sebe u Junajtedu i da će zaigrati kako zna i ume. Za konstantu ću uzeti njegove igre iz prva tri meseca po dolasku u Junajted. U tom periodu je bio prosto briljantan, vukao je ekipu, uneo veliku količinu kreativnosti, plesao po terenu i tada se o njemu vodila diskusija, da li je najbolji igrač lige, i onda je usledila ona povreda, i on od tada nikako da se vrati na taj nivo, na kojem je bio ta tri meseca. Dakle, on je pokazao da može da igra i te kako dobro, nagovestio je šta sve može da se očekuje od njega i koliko klub može profitirati od njegovih igara. Junajted bi trebao biti strpljiv sa njim, Anhel je klasa, potrebno mu je da klub pokaže poverenje, i ja verujem da će se to na kraju i isplatiti. Nekim igračima je potrebno više vremena za adaptaciju na novi klub, ligu i okruženje, kao u slučaju Anhela. Računam da tekuća sezona služi upravo tome, a kada se na to još pridodaju povrede, čitava ta neprijatnost sa pljačkom, očekivanja jer ima visoku cenu na leđima, jasno je da treba malo vremena da se stvari konsoliduju i dovedu u red. Iduće sezone bi trebalo da dođe sve na svoje mesto.

avatar
Saturday, 02.05.2015
14:14

Sve je to u redu. Verujem i ja u njega, ali ako ne proradi do kraja sezone, mislim da ce ga Van Gal prodati. Videcemo leto.

avatar
SAB
Sunday, 03.05.2015
01:27

Od Azara nikada nece moci da bude bolji, to svi znamo jedino vi MU navijaci ne shvatate.