Valverde sa pravom ljut na upravu, upozoravao ih je, sad moraju u januaru da otvore kasu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
11:55
Izvor: Sportske.net

Problem u odbrani, konkurs za levog beka i malo pravih rešenja...

screenshot: Streamable.com
screenshot: Streamable.com

Povezane vesti

Barselona ima problem, Valverde je bio ljut na upravu kada je prodala Dinja Evertonu za 20 miliona, a nije dovela zamenu. Levi bek je Alba, nema konkurenciju, prošle godine je odigrao 50 od 62 meča.

Ali, kada se povredi, kao što je bio slučaj prošle nedelje, onda Valverde nema rešenje.

Probao je sa Vermalenom, ispostavilo se kao promašaj, ni Serhi Roberto nije solucija, a u prvi tim je promovisan Miranda, klinac iz filijale, koji je talentovan, ali mu je potrebno vreme.

Valverde traži iskusnog igrača, talentovani Kukurelja je prodat Eibaru sa opcijom da ga otkupe narednog leta, ako pokaže kvalitet, ali Valverde insistira da se levi bek dovede u januaru.

Direktor Abidal za sada nema rešenja, gledali su Leonarda Balerdija iz Boke, nije zadovoljio ukuse kluba, a kako se priča, gledaju ka Madridu, Felipe Luis je zainteresovan da se preseli na "Kamp Nou", ugovor mu ističe u junu, pa bi Atletiko možda mogao da zaradi na iskusnom Brazilcu. Ali, ni Simeone posle prodaje Vrsaljka nema opcija jer je Hrvat mogao i levo, mada Lukas Ernandez može da nastupa na toj poziciji.

Na ruku Barseloni ide slaba forma, ali i nezainteresovanost Felipea Luisa za koga se čak priča da je u tihom sukobu sa Simeoneom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tomi selbi
Sunday, 30.09.2018
11:36

Pa ne mozes da imas takve igrace, sa takvim platama i da si pokriven bas na svakoj poziciji... Brate sto ne kupe Van Dajka, Ramosa, Godina, sve najbolje i onda ce biti zadovoljan Valverde.. Valjda.

avatar
P. S.
Friday, 28.09.2018
20:33

Ne kapiram gde je tu problem? Identičnu situaciju ima i na desnoj strani - samo jedan desni bek i njega drži na klupi, a S. Roberta gura na desnog beka. I šta mu je problem kada se Alba povredi da isto to uradi i na levoj strani, gurne nekog veznjaka na levog beka. :D

avatar
Rise up
Friday, 28.09.2018
13:24

Sad ispada da je najveci problem prodaja Dinja koji ne moze da igra ni za Everton 😀 Cinjenica je da su neki igraci poput Albe,Buskeca,Umtitija u padu forme ali generalno najveci problem je Valverde i njegova kukavicka taktika. A od igraca jasno je Pike i Rakitic su najvece rane Barselone.

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.09.2018
18:52

Meni je najjace ovo mada Hernandez moze da igra i levog beka? Lol verovatno najbolji levi bek trenutno po njima moze da pokrije poziciju.