Valverde dobija svoju želju iz trećeg puta, Grizman pristaje na ogromno smanjenje plate!

Autor: Stefan Matić
utorak 04.06.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

Deluje da će se odmah po otvranju transfer pijace ozvaničiti transfer Francuza.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Grizman se nalazi u nacionalnom timu Francuske, "Galske petlove" očekuju dueli sa Turskom i Andorom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Napadač Atletiko Madrid se već duže vreme usko povezuje sa prelaskom u Barselonu, predstojeće leto bi moglo biti treće sreća, Valverde je do sada dva puta dobio "korpu" od uprave madridskog kluba ali i samog igrača.

Prvi put je španski stručnjak zahtevao napadača "Jorgandžija" kao zamenu za Nejmara, prošlog leta Grizman nas je častio mini-filmom gde je saopštio da ostaje na "Vandi Metropolitano", ovog leta deluje da će nas zaobići takav vid drame.

Prema pisanju francuskih medija, Grizman je pristao na sumu od 17 miliona evra godišnje, sledi mu petogodišnji ugovor po dolasku u Barselonu. Francuz će pristati na smanjenje od oko 6 miliona evra negoli što je zarađivao u Atletiku, ali će uz razne bonuse moći da dostigne pomenutu sumu.

Valverde

Valverde vodi svoj tim u Japan 20. jula gde ih čekaju prijateljske utakmice sa Čelsijem i Kobe Viselom, gde igra i Andres Inijesta. Verovatno je da će se do tada već znati svi odlasci i dolasci oko Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Nindža
Wednesday, 05.06.2019
01:48
avatar
Lecter
Tuesday, 04.06.2019
17:09

Ova sezona koja sledi ce biti preslikana kao predhodne dve. Igra ce biti jadna i defanzivna. Verovatno Barsa uzima ligu, liga sampiona opet ispadanje cetvrtfinale ili polufinale. Valverde ce da vrti iste 3 recenice kao i do sada: Mi smo kontrolisali mec, ne znam sta se desilo, protivnik je dao gol, mi cemo izaci jaci posle ovoga i izvuci pouke 😀

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 04.06.2019
17:01

Griz vrijedi 120mil ali tesko da ce ovaj indijanac napraviti u Barsi nesto.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 04.06.2019
16:59

Debeli Suarez muku muči sa kolenima. Kutinja gledaju da se reše. Tako da će napadački trio biti (s leva na desno) Dembele & Grizman & Mesi.