Valensija se otvorila - 50 miliona za "Sveca"!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 31.07.2018.
16:45
Izvor: Sportske.net

Španska ekipa spremna da uloži veliki novac pred takmičenje u Ligi šampiona.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Po informacijama koje dolaze iz Španije tačnije iz RadioEsport Valencia, Valensija će pokušati da ponudom od 50 miliona evra otkupi prava na mladog portugalskog igrača Gonzala Guedeša

Guedeš koji je prethodnu sezonu i proveo u Primeri igrajući za Valensiju, kao pozajmljen igrač, ostavio dobar utisak uprkos ne toliko dobrim partijama koje je prikazivao kao reprezentativac Portugala na nedavno završenom Svetskom prvenstvu.

Portugalija Pepe Gonsalo Guedes

Iako se spominjalo interesovanje bogatih premijerligaških klubova poput Arsenala i Mančester Junajteda, portugalac bi preferirao ostanak u Valensiji, dobro poznatom okruženju.

Ostaje da se vidi odgovor PSŽ-a na ovu ponudu, ali uzimajući napadački arsenal francuskog tima i  bogatu finansijsku ponudu španskog kluba postoji velika verovatnoća za realizovanje ovog transfera.

Parižani žele novac kako bi regulisali finansijske knjige zbog fer-pleja, mogli bi da ostvare veliku zaradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 31.07.2018
17:03

Dugo sam mislio da se radi o fantasticnom fudbaleru ali me je potpuno razocarao na Svetskom. Ne znam da li je do pozicije ali nikakvu igru nije prikazao ni jedan na jedan ni osnovni elementi - dodavanja, utrcavanja, sut. Odbranu nije ni igrao. U Valensiji je po boku odlicno probijao ali u repki pokazao da je limitiran, veci klub bi ga pojeo ( konkurencija isl )

avatar
PsG_PsG
Tuesday, 31.07.2018
18:56

Slazem se sa tvojim komentarem. Moze od njega jos biti nesto posto je mlad, a i nemora.

avatar
tino24
Wednesday, 01.08.2018
09:15

Na svjetskom je igrao napadaca, sto uopste nije njegova pozicija..Santos ga nije znao iskoristiti na najbolji nacin, nije ga stavio na lijevo krilo gdje je strasan..i naravno da u takvim okolnostima nece puno pokazati..