Valensija nema milosti, postaje najskuplji desni bek na svetu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.05.2018.
09:42
Izvor: Sportske.net

Rok je 30. maj, odlaganja nema, o probleme sa FFP bi mogli da se okoriste Juve, Real ili Junajted...

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Žoao Kanselo neće ostati u Interu. Desni bek koji je na pozajmici iz Valensije bi trebalo da bude otkupljen pre 30. maja, suma je 35 miliona evra.

Problem je što zbog finansijskog fer pleja Inter taj novac nema, naime, ova kupovina bi se računala u tekuću sezonu, pa su se Italijani nadali da bi Valensija produžila rok za mesec dana, kako bi nekom prodajom ispeglali knjige i zadržali Kansela.

Od toga nema ništa, Kanselo bi, u slučaju da Beljerin ostane u Arsenalu, mogao na leto da bude najskuplji desni bek na tržištu.

Pominju se Juventus i Real Madrid koji bi za pomenutu sumu želeli Portugalca, mada navodno postoje i ponude iz PL, konkretno od Junajteda koje bi bile oko 50 miliona evra.

U svakom slučaju, to bi bio novi udarac za Inter, ako ostanu bez Lige šampiona, kineski vlasnici bi osim smene Spaletija mogli da prodaju nekoliko igrača i praktično nateraju klub da se samofinansira od transfera, odnosno bez većih ulaganja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 03.05.2018
11:34

Kad se setim da smo proslo leto mogli njega da uzmemo za iste pare za koje smo uzeli Zapakostu tesko mi bude...

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 03.05.2018
11:25

..a sta je danas 1 jun? Steta prodje maj..

avatar
Маркус19
Thursday, 03.05.2018
11:24

Јунајтед треба да врати Туанзебеа са позајмице. Валенсија ради одличан посао на десној страни. Треба му ротација, али не Дармијан. Када буде напуштао Јунајтед, треба довести Трипијеа, рецимо.

avatar
The_Matrix
Thursday, 03.05.2018
11:22

😂😂😂😂 Vlado bas mi se svidja sto si uporan i istrajan. Inace oglasio se vlasnik Intera koji je spomenuo obnovu saradnje sa Spaletijem sa ili bez LS koji takodje ima jos godinu dana ugovora. Druga stvar, Valensija ima iste probleme kao i Inter, mozda cak i vece jer do istog datuma moraju da odgovore za Kondogbiu i Guedesa iz PSG-a. Za Kondogbiu moraju da uplate Interu 25 miliona plus sto ce Inter imati 25% od sledece prodaje ovog igraca. Posto ni oni nisu u mogucnosti zbog FFP-a da zavrse ovu kupovinu radi se na novom dogovoru. Bice trampa igrac za igraca, jer ce Inter odustati od tih 25%. Takodje da se ne bi kasnije mucio i isto pisao za Rafinju, poceli su pregovori sa Barselonom da se obnovi pozajmica na jos godinu dana i da se smanji otkupna cena na 20tak miliona. Rafinja zeli da ostane po svaku cenu, to je saopstio i celnicima Barselone koji su navodno voljni da izadju u susret igracu.

avatar
petar8
Thursday, 03.05.2018
14:37

Lik voli inter ko mi juventus...strajan do groba to mu se mora priznati