Valensija našla rešenje u Mančesteru

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.08.2017.
16:08
Izvor: Sportske.net

Žoao Kanselo odlazi u Inter, očekuje se njegova promocija svakog trenutka nakon što prođe lekarske preglede. Ko mu je zamena u Valensiji?

manutd.com
manutd.com

Povezane vesti

Fudbaler koji je prethodne sezone branio boje Valensije, Žoao Kanselo, biće novo pojačanje Intera, trenutno se nalazi na lekarskim pregledima i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa tim timom.

Sa druge strane, u Valensiji razmišljaju o njegovoj zameni, a to bi mogao da bude nekadašnji član reprezentacije Brazila koju je naša reprezentacija do 20 godina pobedila u finalu Svetskog prvenstva.

Radi se o fudbaleru Mančester junajteda, Andreasu Pereiri.

Pereira može da odigra na više pozicija, biće zamena za Kansela imajući u vidu da je Portugalac igrao prethodni deo sezone i kao ofanzivni desni vezni, čak i kao desno krilo.

Pereira je prethodnu sezonu proveo u Granadi, a u Primeri je postigao pet golova i imao je pet asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 22.08.2017
16:07

Dokle će ovog dečka da seljakaju ? Dečko je velik talenat, pa bolje da Matu vrate i njega polako forsiraju. Ako je tačno da mu ugovor ističe 2018. onda je uprava sa pozajmnicom baš usrala motku. Neka mu barem daju novi ugovor pa ajd neka ide na pozajmnicu u Valensiju koja pravi jak tim i mogao bi da napreduje s tim da mu očigledno Primera odgovara

avatar
Raúl González
Monday, 21.08.2017
18:15

Kako može levo krilo ili plej da bude zamena za desnog beka?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 21.08.2017
19:42

Tako što im je Kanselo igrao desnog veznog/krilo bar ovu prvu utakmicu u sezoni.. A Andreas može i desno da igra po potrebi..

avatar
Raúl González
Monday, 21.08.2017
22:47

Isto kao da je Juve doveo Lemara kao zamenu za Alveša. Lemar koji je levo krilo a može povremeno da igra i desno da zameni Alveša koji je desni bek a nekad po koju utakmicu odigra krilo.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 21.08.2017
16:15

Kanselo je uglavnom igrao desnog beka a moze da igra i ofanzivnije po desnoj strani. Pereira je desetka a moze da igra i levo. Ne bi on bio neka zamena za Kansela. A i Murinjo ne bi smeo i njega da se odrekne,vec je poslao B.Dzeksona na pozajmicu a nemamo kasvetnog levog beka,pozajmio je i Fosu Mensaha i Valensija je ostao bez rezerve.

avatar
Dragan Red Devil
Monday, 21.08.2017
16:10

Ne bih ga pustao. Treba da uci od Kerika,Matica,Erere,Pogbe. I sl sezonu da pokaze sta zna.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 21.08.2017
18:31

Igrace za dobar klub i u jakoj ligi,treba biti realan nebi on imao sanse na sredini gdje imamo bas dobre igrace a isto tako i na lijevoj strani pored marsijala i rashworda tako da je ovo dobra odluka ipak valensija je jak klub. Jos ako je tacno i da Mou trazi jos jedno krilo tek tad nebi bio ni u protokolu kao sto nije bio ni do sad.

avatar
tino24
Monday, 21.08.2017
20:47

Njemu ugovor istice 2018. Ako se pokaze u Valenciji potpisace bez odštete i ostat u Spaniji...