Valensija će ispoštovati svoju stranu dogovora, bez popusta za Inter

Autor: Nikola Miloradović
sreda 23.05.2018.
17:41
Izvor: Sportske.net

Minulog leta su klubovi sa "Mestalje" i "Meace" obavili nekoliko poslova.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Početkom sezone su Valensija i Inter poslovali u nekoliko navrata.

Najpre je Džejson Muriljo napustio "Neroazure" i pojačao "Slepe miševe", a onda je napravljena trampa.

Žoao Kanselo je stigao na pozajmicu u Milan, dok je u suprotnom smeru na pozajmicu otišao Žofri Kondogbija.

Dogovorene su i otkupne klauzule za obojicu, a kako prenosi Đanluka Di Marcio, Španci će svoju stranu dogovora ispoštovati.

Dakle, kako je sportski direktor Valensije Alemani potvrdio, klub sa "Mestalje" će platiti dogovorenu klauzlu za Kondogbiju, te će tako u potpunosti otkupiti ugovor francuskog internacionalca od Intera.

Oni će na račun Intera poslati 25 miliona evra, dok je na Interu da pošalje 10 miliona evra više na račun "Slepih miševa", ukoliko želi da zadrži Kansela u svojim redovima.

"Neroazuri" bi voleli da zadrže Portugalca, ali trenutno nisu u situaciji da do 31. maja uplate taj novac na račun španskog kluba.

Inter je tako pokušao da pomeri pomenuti rok, ali i da smanji dogovorenu cenu za usluge portugalskog fudbalera, ali u Valensiji ne žele ni da čuju za tako nešto.

"Neće biti popusta. Inter ima mogućnost da isplati klauzulu u iznosu do 35 miliona evra. Znam da su zainteresovani da ga otkupe i to će morati da učine do 31. maja. Nećemo im davati popust, jer ga ni mi nismo tražili za Kondogbiju. Oni su dobro obavešteni o našim namerama i na kraju će sami doneti odluku šta je najbolje za njih", izjavio je Alemani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 23.05.2018
21:11

Kako nismo ovog doveli umesto Zapakoste proslo leto?

avatar
sasa lesa
Wednesday, 23.05.2018
20:48

Ne vredi 35 mil. Za te pare može da se uzme dobar odbrambeni igrač, što Cancelo nije. Važno je zadržati Rafinju a za beka uvek ima opcija..

avatar
Vladimir Simovic
Wednesday, 23.05.2018
20:00

Juve namestio.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 23.05.2018
18:45

Inter nije trazio popust vec samo pomeranje datuma za otkup. Inter ce pored 25 miliona od Kondogbije imati pravo na 25% od njegove sledece prodaje pa bi brisanjem tih procenata mogao da se napravi novi dil tj da bude igrac za igraca