Valdes slobodan, hoće li Pep reagovati?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
16:13
Izvor: Sportske.net

Španski internacionalac Viktor Valdes (35) dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa Midlsboroom pa će tokom leta krenuti u potragu za novim klubom.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Na "Riversajdu" su već počele pripreme za narednu sezonu u kojoj će Midlsborgo igrati u Čempionšipu. Najbolji pojedinci će napustiti klub što potvrđuje i današnja vest.

Midlsboro je na zvaničnom sajtu potvrdio da je sa golmanom Viktorom Valdesom (35) dogovoren sporazumni raskid ugovora i da će Španac za mesec dana postati slobodan igrač.

Bivši golman Barselone i Mančester Junajteda priključio se "Boru" prošlog leta, upisao 28 nastupa i ostavio sasvim solidan utisak, pogotovu ako se uzme u obzir ostatak ekipe.

U završnici sezone doživeo je povredu rebara i nije branio, a uskoro će krenuti u potragu za novom sredinom.

Pre samo desetak dana pisalo se da bi Valdes mogao da se vrati u Mančester, ali u "plavi deo" grada. Pep Gvardiola u Klaudiju Bravu nije dobio ono što je želeo, a dobro je poznato da ima poverenje u Vladesa.

Dvojica Španaca sarađivali su u Barseloni, Viktor Valdes zna šta može da očekuje od Gvardiole, a menadžer Sitija šta iskusni golman može da pruži, tako da...

Naredne nedelje daće nam odgovor na pitanje koja je naredna destinacija Viktora Valdesa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
likurge
Wednesday, 24.05.2017
21:21

Samo teski mazohista od trenera bi mogao da angazuje ovu rupu od golmana koji cak nije ni u top godinama vec na zalasku karijere.

avatar
Wednesday, 24.05.2017
16:53

uvek bio i ostao rupa od golmana

avatar
james sawyer
Wednesday, 24.05.2017
16:36

gori je od svih golmana koje trenutno imamo,tako da ne