Uzbuna u "Zmajevom gnezdu", Čelsi "odmaže" Arsenalu?

Autor: Stefan Matić
utorak 21.01.2020.
15:49
Izvor: Sportske.net

Može doći do prave razmene defanzivaca.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Večeras nas očekuje veliki derbi Londona, Lampard će ugostiti Artetu, videćemo ko će od nekadašnjih ljutih rivala na terenu slaviti na "Stamford Bridžu", ali ovog puta u ulozi trenera.

Ipak Čelsi bi mogao da naškodi svom velikom rivalu i posle samog meča, ali van terena - na transfer polju.

Engleski mediji pišu kako je Aleks Teles, levi bek Porta, odbio dalje pregovore sa svojim klubom oko produžetka saradnje. Njegov sadašnji ugovor ističe na leto 2021. godine, ovo je odlična prilika da se zaradi na njemu.

Lampard već neko vreme želi levog beka, pominjao se Čilvel, Lester zahteva dosta novca za Engleza, Brazilac iz Porta bi bio jeftinije rešenje. Za Telesa je zainteresovan i PSŽ.

Arsenal prati Kurzavu ovog januara, levi bek Parižana želi da napusti Ligu 1, ali šampion Francuske ga neće pustiti ukoliko ne dovedu dostojnu zamenu. Ukoliko bi Teles došao u Čelsi, Parižani bi ostali bez svog pika broj jedan, što bi za posledicu imalo ostanak Kurzave makar još pola godine čime bi Arsenal morao da sačeka naredno leto za levog beka reprezentacije Francuske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 21.01.2020
17:44

Ne znam kakav je Telles, ali oko Cilvela se dize prevelika prasina. Nije on toliko dobar kao sto se prica. Nema teorije da on vredi 70 mil koliko trazi Lester.