Uz Bejla, Real otpisao još jednog "Galaktikosa"?

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.03.2020.
13:35
Izvor: Sportske.net

Donekle i očekivano, ali Real Madrid je za njih dvojicu dao oko 200 miliona evra...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Nakon što smo ranije jutros preneli da je Geret Bejl definitivno pred izlaznim vratima Real Madrida, španski mediji podsećaju da će istim putem i Džejms Rodrigez.

Kolumbijac je prethodnog leta, na kraju ipak ostao u Madridu, iako je bio u pregovorima sa Napolijem, a čak ga je želeo i Atletiko Madrid.

Ipak, Rodrigez nije uspeo da ispuni očekivanja, odigrao je svega 13 utakmica, postigao je jedan gol i dodao dve asistencije.

Problem za Real biće to što neće moći da izvuče većinu od uloženog, pošto su Madriđani leta 2014. godine platili 88 miliona evra za njegov transfer iz Monaka.

Za sada, nema zainteresovanih timova, mada su se pominjali Everton zbog Karla Anćelotija i Vulverhempton zbog Žorža Mendeša, ali ti klubovi sigurno neće moći da plate ni blizu koliko Real traži.

U svakom slučaju, od uloženih 200 miliona za Bejla i Rodrigeza, Real će teško vratiti i trećinu od toga...

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 18.03.2020
23:13

Trebao je zbrisati dok je jos nesto vrijedio, odlazak u Bayern mu je bio ogroman promasaj...

avatar
Mirjevac
Wednesday, 18.03.2020
22:08

Ma sta je to za real on ima pare, stalno se pise o tome da real ima pare! Real se istrosio sto nijedan drugi klub, iskupovao je puno igrace kji se nisu bas uklopili ili mozda slabo igraju, ali ja mislim da je greska u trenera a ne u njih, milsim na ove mlade igrace koje je real platio skoro 500 miliona eura! Eto i za tu dvojicukoje Zidan odpisuje su placeni oko 200 eura, tako da kako mi izgleda real ce da potrosi onaj kredit sto je uzo za renovaciju stadiona, ako nastavi ovako da kupuje igrace koji slabo igrajuu!