Upaljeni alarmi u PL, rasprodaja na "Velodromu", šansa za Radonjića!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.06.2019.
17:00
Izvor: Sportske.net

Marsej je u velikim problemima.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Fudbalski klub Olimpik Marsej se našao u velikom problemu zbog FFP i ovog leta će morati ozbiljno da prodaje kako bi izbalansirao knjige.

Tako su spremni da se odreknu nekoliko najiskusnijih igrača, na izlaznim vratima kluba su Florijan Tovan, Dimitri Paje, Kevin Strotman i Morgan Sanson, prenosi "Skaj Sports".

Arsenal je zainteresovan za Tovana, francuski klub je spreman i za razmenu, videćemo da li dve strane mogu da se dogovore.

Što se tiče Pajea, on je branio boje Vest Hema i to veoma uspešno, pokazao je da se odlično snalazi u Premijer ligi, traži ga Everton, ali i dva tima iz Čempionšipa, Lids i VBA, jasno je da ga u Birmingemu želi novi trener Slaven Bilić.

Ipak, francuski fudbaler ima veliku platu, pa je teško poverovati da će se preseliti u drugi rang engleskog fudbala.

Odlazak pomenute dvojice igrača mogao bi da znači i da će Nemanja Radonjić dobiti ozbiljnu šansu kod Andre Viljaš-Boaša naredne sezone na "Velodromu".

Bivši igrač Crvene zvezde se nije snašao u svojoj prvoj sezoni u Ligi 1, sada će dobiti priliku da pokaže sve svoje kvalitete.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Friday, 21.06.2019
19:30

Sta da pokaze, celu sezonu je imao pa nista. Evo i na prvenstvu smo videli kako igra, i drugi su losi da ne bude on jedini.

avatar
Dr.Ogba
Friday, 21.06.2019
18:16

Kvalitet koji nema.:.

avatar
Südkurve München
Friday, 21.06.2019
17:08

Radonjic, jedino da zaigra za Graficar