Umetnost predstavljanja novih igrača u fudbalskim klubovima

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.07.2017.
18:44
Izvor: Sportske.net

Toliko transfera se obavi u toku samo jednog prelaznog roka, da su klubovi počeli da se takmiče ko će originalnije predstaviti najnovije pojačanje.

liverpoolfc
liverpoolfc

Povezane vesti

Samo ovog leta videli smo gomilu velikih transfera, a od zvaničnog početka prelaznog roka prošlo je svega šest dana.

Liverpul je oborio rekord kada su transferi u pitanju, Milan je doveo sedam novih igrača, Everton je potrošio preko 100 miliona evra, Real je doveo igrača iz redova gradskog rivala,...

Očekuje nas još "galame" na fudbalskoj pijaci, u to nema sumnje, a pažnju skreću i originalna predstavljanja igrača u novim klubovima.

Tradicionalno slikanje sa novim dresom ili šalom u rukama postalo je zastarelo, pa se klubovi okreću raznim varijantama, kako bi u očima navijača i fudbalske javnosti bili što originalniji.

U prilogu pogledajte kako su svoja najnovija pojačanja ovog leta predstavili Aston Vila, Liverpul, Roma i Kristal Palas, koji je za razliku od ostalih na inovativan način najavio postavljanje novog šefa struke Franka De Bura.

Aston Vila
- Ekipa iz Birmingema je angažovala Džona Terija, a na svom "Tviter" profilu to su predstavili putem "Whatsapp" konverzacije.

Vlasnik Toni Ksija je započeo čet, priključivali su se redom trener Stiv Brus, pomenuti Džon Teri, a potom i Kođija, Griliš i Gabi Abonlahor.


Roma - Rimljani su jedno od prva tri pojačanja ovog leta predstavili putem fudbalske simulacije "FIFA 17".

U kadru se nalazi momak sa džojstikom u rukama, koji igra egzibicionu utakmicu sa Romom. On uspeva da postigne pogodak i to sa čovekom koji minule sezone nije igrao u Romi, Lorencom Pelegrinijem. Kamera sa okreće ka momku sa džojstikom, a to je upravo bivši igrač Sasuola i mladi reprezentativac Italije Pelegrini.


Liverpul - U kadru je mobilni telefon, na kom semogu videti "Tviter" objave vezane za prelazak Mohameda Salaha na"Enfild".

Kada se kadar promeni, vidimo da objave sa "Tvitera" lista egipatski fudbaler u novom dresu.


Kristal Palas
- Angažovanje novog šefa struke "Orlovi" su predstavili u "vatikanskom" stilu. U kadru je lokalni fast fud restoran, iz čijeg dimnjaka izlazi beli dim, kao što pri izboru novog pape, beli dim izlazi iz dimnjaka Sikstinske kapele.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke