Umesto Perišića, Murinjo se okrenuo drugom Hrvatu?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.07.2017.
13:44
Izvor: Sportske.net

Portugalski strateg traži centralnog vezistu.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Kako je sve izvesnije da je ostao bez Fabinja, koji bi mogao da završi u redovima gradskog rivala, Murinjo se okreće drugim metama.

Nemanja Matić bi trebalo da stigne u klub, ali "Posebni" želi još jednog vezistu, pa se okrenuo ka madridskom Realu.

On je navodno zainteresovan za fudbalera "kraljevskog" kluba Matea Kovačića.

Hrvatski internacionalac je nakon dve sjajne sezone u Interu pojačao Real 2015. godine, ali se na "Santijago Bernabeu" nije naigrao fudbala, kako su prednost uvek imali Kros, Modrić i Kazemiro.

Rešen je da promeni sredinu, kako se bliži Svetsko prvenstvo u Rusiji, pa bi da se pridruži klubu u kom će biti standardan kako bi se nametnuo hrvatskom selektoru Čačiću.

Murinjo bi to da iskoristi i preseli ga na "Old Traford", Portugalac smatra Kovačića za sjajnog vezistu, videćemo da li će uspeti da ubedi upravu Reala da mu dozvoli da pregovara sa njim.

Spain Champions League Soccer

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Blancos No1
Monday, 03.07.2017
01:39

Za razliku od drugih, smatram da Kovačić nije kvalitet za Real i da dugoročno neće ostaviti neki značajniji trag. Što se tiče ovo transfera, dvije su stvari bitne. Prvo, da li zaista postoji ova punuda Junajteda? Ovo iz razloga jer nisam siguran da će se ona uopšte biti upućena a i ako bude, sumnjam da će zadovoljiti apetite čelnika Reala. I drugo, da li Real želi ove (da, ove) sezone da proda Matea? Iako postoje određeni igrači koje bi Real u slučaju dobre punude pustio bez ikakvih problema (Danilo i Kovačić su tipični primjeri), javlja problem nedovoljno dubokog rostera za rotacije. Iz tog razloga, najrealnija opcija je da Mateo ostane još jednu sezonu a da onda bude prodat a da ga naredne sezone na tom mjestu nasledi Danijel Sebaljos. Mislim da je to najrealnija opcija...

avatar
Realan tip
Monday, 03.07.2017
00:33

Hahahaha, prevara obicna, sta ce nam.

avatar
Misosesic
Sunday, 02.07.2017
19:15

Zidan okuplja mlade igrace i sigurno nece pustiti Kovacica a i Real nije bas nesto raspolozen da se cenka sa Mancesterom i Murinjom.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 02.07.2017
18:18

Treba nam defsnzivni vezni a ne kreator!

avatar
MSSZRMK
Sunday, 02.07.2017
17:11

Veoma drag igrac ima sve sto je potrebno da postane igracina.U Realu osvaja trofeje i ima Modrica pored sebe nece on nigde.

avatar
Sunday, 02.07.2017
16:59

Андер Ерера је доктор фудбалске игре за њега. Жозе, дај заврши Матића прво да ми падне камен са срца!!!

avatar
Nepoznati korisnik
Sunday, 02.07.2017
15:39

Ne treba nam takav tip igraca imamo Herreru koji je bolji od njega

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 02.07.2017
14:51

Kovacic je naslednik Modrica, nista od toga

avatar
Blek stena
Sunday, 02.07.2017
14:31

Ovaj bi bio super.Ali ništa od njega.Neće ga pustiti.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 02.07.2017
14:26

On je nasljednik Modrića, niśta od ovoga.

avatar
Ole Gunar Solšer
Sunday, 02.07.2017
14:02

Ovo je vec vrhunski fudbaler, znaci posle Ronalda, Rodrigeza i Morate koji su pred potpisom, ocekuju se Bejl, Kovacic, Varan, Kros...

avatar
ProudKnight
Sunday, 02.07.2017
15:27

Hahahah, baš tako. Ramos takođe želi karijeru da završi u rodnom Mančesteru. Marselo je oduvijek izražavao divljenje prema tom klubu i sigurno bi bio veliko pojačanje. Isko i Rodrigez su igrači koji bi trebali biti u rotaciji, na poziciji ofanzivnog veznog, jer se obojica sviđaju Murinju, koji ima dobar odnos s njihovim menadžerima. Ronaldo, Morata, Bejl i Rodrigez su pred potpisivanjem. Ipak, Kovačić i Kros bi trebali činiti dva centralna vezna s Pogbom i s onim gore ofanzivnim bi činili jedan romb na sredini terena, što je sistem koji Murinjo oduvijek preferira. Mnogo posjeda lopte, mnogo ljepote i igri i naravno mnogo titula šampiona lige. Ee, Zidan bi trebao biti postavljen za pomoćnika Murinju, jer mu je to, kako pišu mediji, životna želja, a kako se spekuliše sa sobom će povesti svoje Francuze Varana i Benzemu. Navas bi bio odlična alternativa, ali i konkurencija sadašnjem golmanu Mančestera, što takođe nije nemoguće, jer se priča da je Navas nezadovoljan visinom primanja u Realu. Perez prodaje akcije i ulaže većinski dio u rekonstrukciju stadiona u Mančesteru, kako bi ga smatrali za ravnopravnog partnera u budućnosti. To je, kako pišu Engleski tabloidi, samo početak. Jer, će širom svijeta da se vrše aukcije na kojima će se dres Reala, moći zamijeniti uz neku sitnu doplatu od 200-300 eura, za prošlogodišnji dres Mančestera (ovi novi su mnogo skuplji), tako da su to neki prvi koraci koji su u planu do kraja tekuće godine.

avatar
ProudKnight
Monday, 03.07.2017
00:05

Komentar je bio šaljive prirode. Nisam htio da vrijeđam navijače Mančestera, nego prosto da se našalim, ali teško je na brdovitom Balkanu doprijeti do uma nekog čovjeka slobodnog duha. A da ti odgovorim. Pogledao sam svaku utakmicu bar dva puta. Mogu ti reći da smo rasturili Bajern u tom dvomeču i igrom i šansama. Suđenje je bilo loše u oba meča, na štetu obje ekipe, krajnji je utisak da je Real bio bolji tim, to i statistika potvrđuje, a opšte je poznato da pobjednici pišu istoriju. Real je pokazao u finalu, gdje su u odnosu na drugi najjači tim u Evropi. Ali, kao što sam gore i napisao, kada prodamo sve ove igrače, zajedno s trenerom, stručnim štabom i predsjednikom, Mančester će ponovo da bude jedan od najjačih klubova u Evropi.

avatar
Hajduk United
Sunday, 02.07.2017
17:44

Real Madrid vs Bayern pogledaj ponovno tu utakmicu...pa mi javi dojmove