Umesto 18 traže 20 miliona evra, Roma kaže - nema problema!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 17.02.2020.
15:48
Izvor: Sportske.net

"Vučića" spremna na manevar, ali uz pomoć iskusnog defanzivca.

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Kris Smoling je u Romu stigao kao višak na Old Trafordu, Mančester junajted je jedva čekao da ga se oslobodi na bilo koji način.

Englez u Italiji igra kao preporođen, jedan je od najboljih defanzivaca na Apeninima i u Rimu sa razlogom traže način da ga zadrže u klubu kada se završi pozajmica na kraju sezone.

Junajted nema ništa protiv, ali povećao je svoje zahteve sa 18 na 20 miliona evra što ne bi trebalo da predstavlja problem "vučici".

Ipak, ukoliko tim Paula Fonseke ne izbori plasman u Ligu šampiona ove sezone, biće veoma teško napraviti čvrstu finansijsku konstrukciju za ovakav poduhvat.

Lukaku Smoling Inter Roma

Iskusni Smoling je čak spreman da se od plate odrekne 300 hiljada evra godišnje do 2022. godine kako bi ostao u Italiji koja mu očigledno veoma prija.

Roma se trenutno nalazi na petom mestu Serije A sa 39 osvojenih bodova, šest manje od Atalante koja se nalazi na mestu koje vodi u LŠ.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 18.02.2020
01:44

Jedina svetla tacka ove sezone za zaborav, procvetao je u Romi..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 17.02.2020
19:58

Jel to znaci da je Megvajer 4x bolje od Smolinga ? Postali smo smejurija od kluba, otisao Herrera za DZ, prodali Lukakua, mogli smo Eriksena i Haalanda da dovedemo za male pare, ali sta ce nam top igraci za sredinu tabele, nek igraju omladinci

avatar
The Red Army
Tuesday, 18.02.2020
01:18

Neka daju 20 za smolinga i da pevamo od srece! 31 puni ove godine, sad ako ne naplatimo nikad necemo, eriksena nismo mogli da dovedemo, iz prostog razloga sto nije hteo nigde u englesku i hteo u inter, stvarno mislis da ga ne bi doveo solsker da je mogao? Halanda smo mozda i mogli ali su rekli da su odma odustali zbog otkupne klauzule, hoce da klub ima kontrolu a ne klauzula, odma rszmisljas nije taj ovde dosao sto voli nego da se proda, ne trebaju nam rajolini igraci, jedva cekam pogba da ode da ne vidim vise rajoline izjave