Ultimatum za De Heu, ovo su opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.05.2019.
09:26
Izvor: Sportske.net

Španac će morati da odgovori u narednih osam dana, ponuda je na stolu, ako ne bude dogovora, sledi leto prepuno neizvesnosti...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajtedu se žuri.

Za osam dana, tačnije, narednog ponedeljka kada prvenstvo bude završeno i kada će biti poslednji dan sezone, odnosno igrači moraju da se pojave u Karingtonu, Španac će se izjasniti.

Ponuda je na stolu 350 000 funti nedeljno, odnosno blizu 20 miliona po sezoni. Toliko je De Hea tražio, a onda su on i Pogba podigli uloge i zahtevali da budu izjednačeni sa najplaćenijim, potpunim razočaranjem, Aleksisom Sančezom, koji sa bonusima prima neverovatnih pola miliona nedeljno.

De Hea je van forme, primio je veliki broj golova ove sezone, tačnije Junajtedova mreža se tresla najviše od svih klubova top 6. Nije jasno samo njegova krivica, sigurno da mu porozna odbrana nije pomogla, samo sedam puta je sačuvao svoju mrežu na utakmicama PL.

Poslednje "brljotine" u duelima sa Evertonom, Barsom, Arsenalom pokazale su da je totalno van forme, godinama najbolji golman sveta je izgubio samopouzdanje.

Ponudu ima, i to od PSŽ koji bi platio pomenutu sumu, mada je pitanje koliko će Junajted tražiti ako bude prodavao De Heu. Suma od 100 miliona je nerealna jer mu ugovor ističe za nešto više od 12 meseci, može da sačeka i ode kao slobodan igrač, što Junajted neće dopustiti. Ali, neće ga prodati ni za mali novac, čak se pominje Real, naime De Hea nije izgubio nadu da će jednom ostvariti transfer koji je propao 2015. za svega par sati. Ipak, Kurtoa je dobio garancije da će ostati, pa je PSŽ mnogo realnija opcija, mada se pominju i Bajern i Juventus, Italijani bi ipak sačekali da mu istekne ugovor.

De Hea je od 2011. u Junajtedu, osvojio je sve domaće trofeje, ali se čini da je gubio vreme u lošim godinama kluba i da ne veruje da "Đavoli" mogu da se vrate u vrh. Ima i pritisak od verenice Edurne da ode iz Engleske, pre svega zbog boljeg života na kontinentu, pa ćemo videti njegov odgovor. Saga o ugovoru traje baš dugo, Junajted je aktivirao ove sezone produžetak za godinu dana, kako De Hea ne bi bio slobodan na leto, ali i dalje nisu bliži dogovoru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Sunday, 05.05.2019
12:31

Sasvim korektna ponuda Junajteda. Ako hoces, prihvati ako neces, godinu dana ugovora imas. Provesces ih na klupi i onda razilazak. A sezona na klupi moze mnogo da unisti igraca.

avatar
Strahinja
Sunday, 05.05.2019
10:37

Efekat nezadovoljnog decaka (Sancez) ce poprimiti ogromne probleme. Saigraci naravno nezadovoljni za manje pare rade i lome se a on celu godinu ama bas nista. Sa razlogom se svi bune i traze vecu platu, pre svega De Hea koji je mnogo puta tokom sezone zasluzan za poziciju koju trenutno imaju na tabeli...

avatar
koma73
Sunday, 05.05.2019
12:43

Dovoljna količina inteligencije kaže čoveku da, ako se desilo da klub pogreši, i nekome daje ogromne pare a ovaj ne igra, da je to izuzetak, ne u klubu, nego u svim klubovima sveta, i da to nije razlog da se takođe ne igra i takođe traže velike pare za ništa (ništa je ono što De Hea i Pogba prikazuju u klubu), već da se pokriju ušima, igraju kako treba i ONDA traže veće pare. Pogba je od TRI SEZONE odigrao dobro 10 mečeva i sada traži brdo para. Ja bih mu smanjio platu i plaćao po učinku, i njemu i De Hei.

avatar
Strahinja
Tuesday, 07.05.2019
08:35

Zasto onda ne smanje platu Sancezu, ako je takva logika?! Sve je u rukama celnika kluba, menadzera, pedagoga ako gledamo u zivotu. Mislis da bi kod Ser Alexa bilo tako. Cisto sumnjam. I tu ne bi bilo nikakve kolicine inteligencije nego pune ruke testisa koje je slikovito pokazivao Simeone... Nema tu izuzetaka nego puno znoja i prolivene krvi da se opravda taj novac.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 05.05.2019
09:48

Juve da plati nekom za igraca, pa to nema nigde.

avatar
RedDevil612989
Sunday, 05.05.2019
12:29